Sokkoló eset! Bántalmaztak egy fiatal lányt Azahriah koncertjén: "Nem tudtuk leszedni a torkáról a kezét..."

azahriah
VOLT Fesztivál -
bántalmazás Azahriah koncert
Azahriah tripla hétvégi koncertje igazi történelmi pillanat volt, amiről még nagyon sokáig fognak beszélni az emberek és sajnos nem csak a katartikus pillanatok miatt. Sajnos azért is, mert sokkoló eset is történt, a koncert alatt súlyosan bántalmaztak egy fiatal lányt.

Azahriah olyat vitt véghez a hétvégén, amire korábban még nem volt példa, egymás után három este töltötte meg a Puskás Arénát. Azt azonban Azahriah nem is sejtette, hogy a koncert alatt, amíg ő a színpadon volt, olyan sokkoló dolog történt a lelátón, amire senki nem számított.

sokkoló koncert
Sokkoló történet: súlyosan bántalmaztak egy fiatal lányt Azahriah koncertjén
Forrás: Instagram

Sokkoló volt: súlyosan bántalmaztak egy fiatal lányt a koncerten

Ahogyan sokan mások, úgy Petra is közzétett a koncert után egy videót, amelyben az élményeiről számolt be, de másokkal ellentétben ő sokkoló dolgot árult el. Elmondta, hogy egyáltalán nem élvezte a koncertet, bizonyos emberek miatt élvezhetetlen volt az este, és még az unokahúgát is bántalmazták - szúrta ki a Bors.

Petra egy négyfős társasággal érkezett a helyszínre, az Arénában pedig szintén egy négyfős társaság keveredett melléjük, akik már finoman szólva sem voltak szomjasak. Az iszogatást a koncert alatt sem hagyták abba, folyamatosan ki-be jártak, hogy újratöltsék a poharaikat, amelyekre a fellépő neve volt nyomtatva.

Amikor a koncert véget ért, felálltunk a székből, de az unokahúgom nem találta meg a saját, Azis poharát. Valószínűleg az egyik srác, aki korábban már kiment, ő vitte el, vagy éppen a csapat hozzátette az összes többihez. Körülbelül 15 poharuk volt. Az unokahúgom megkérdezte tőlük, hogy nincs-e náluk véletlenül az övé, és igazából innen kezdődött a balhé

 – mesélte Petra a videóban, majd rátért a lényegre.

Az unokahúgom kivett egy poharat a stószból, amit nem kellett volna megtenni, de ami ezután következett, az semmire sem mentség. Egyik pillanatról a másikra a csávó, aki ott maradt, megfogta az unokahúgom haját és hátra húzta. Majd a következő másodpercben már rászorított a torkára. Elkezdtünk kiabálni, hogy azonnal engedje el, illetve ütöttük a kezét, de olyan erővel szorította, hogy nem mentünk ezzel sokra. Egyszerűen nem tudtuk leszedni a torkáról a kezét... Ekkor már ordítottunk, hogy valaki jöjjön segíteni, de természetesen nem volt a közelben biztonsági ember. Miközben az unokahúgom a levegőért küzdött már percek óta, valahogy sikerült róla leszednünk a csávót... 

 - részletezte Petra az elképesztő történetet, majd hozzátette, hogy unokahúga nyakán maradandó sérülés maradt. A biztonságiakhoz hiába fordultak segítségért, nem foglalkoztak a történtekkel. A rendőrség pedig elindítaná a nyomozást, de feltehetően nem lenne következménye. Petráék úgy döntöttek, ha mást nem tudnak tenni, megosszák az online közösséggel, mi történt velük.

@ulrichpetra23 ‼️HOSSZÚ SZTORI!!‼️Bántalmazás Azahriah koncert után… 😓 nem hiszem el, hogy ennek a mai világban nincs következménye.. nem tudom felfogni… 🤬🤯 #bántalmazás #azahriah #azahriahkoncert #puskásaréna #azahriaharéna #nagykoncert #magyar #magyarorszag #biztonság #balhé ♬ eredeti hang - Petra | ahogy én csinálom 🌿

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.