Tompos Kátya rendelkezett a kezelésére összegyűlt összegről

Tompos Kátya
Tompos Kátya/Facebook - timeapictures.com
gyász színésznő Tompos Kátya tragédia
Az egész országot megrázta a hír, hogy a betegségével régóta küzdő színésznő elhunyt. A közösségi oldalakon barátok, ismerősök, pályatársak rajongók búcsúznak tőle. Tompos Kátya halála egyelőre felfoghatatlan.

Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, péntek hajnalban elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje. Később a színésznő hivatalos Facebook-oldalán is beszámoltak a tragédiáról. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya gyógyulásáért egy emberként mozdult meg az országg
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Tompos Kátya rendelkezett a kezelésére összegyűlt összegről 

"Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit. Kátya halála előtt rendelkezett azokról a lehetőségekről is, ha az összegyűlt összeg meghaladja a kezelése költségeit vagy - mint sajnos jelen esetben - ha nem lesz lehetősége befejezni (...) Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről" - olvasható Kátya családja közleményében a közösségi oldalon. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.