Bikaherét eszik nyersen, így növelné a tesztoszteronszintjét: a követői rosszul vannak a férfitól

bika
Shutterstock -
bizarr Bika nyers csirke nyers hús
Már a nyerscsirke-kihívás sem volt semmi és csoda, hogy nem lett beteg tőle. Most azonban szintet lépett és bikaherét eszik nap mint nap John.

100 napos gasztronómiai kihívásával került az érdeklődés középpontjába egy floriai férfi, John. Azt tűzte ki célul, hogy 100 napon át nyers csirkét eszik, amit saját elmondása szerint teljesített is, anélkül, hogy szalmonellát kapott volna, most a bikaherét eszik nyersen. 

John a nyerscsirke-kísérlet után szintet lépett: bikaherét eszik
John a nyerscsirke-kísérlet után szintet lépett: bikaherét eszik 
Forrás: Instagram

Most azonban magasabb fokozatra kapcsolt, június 11-én közzétett videójában új kulináris kihívást jelentett be, amely nem más, mint a nyers bikahere fogyasztása. 

"Minden nap nyers bikaheréket eszem, hogy növeljem a tesztoszteronszintemet" - közölte és hozzátette, naponta oszt majd meg tartalmakat a közérzete változásairól. A követői konkrétan rosszul vannak attól, amit John művel, többen kommentelték, hogy hányniuk kell a látottaktól. John a bikaheréket igyekszik változatosan fogyasztani, például szószos tésztákkal vagy zöldséggel. 

A férfi - aki nincs egyedül azzal, hogy a nyers húsokat részesíti előnyben -  bizarr kihívását néhányan izgatottan követik az Instagramon, ám megkérték, hogy mérje meg a tesztoszteronszintjét, hogy kiderüljön, valóban magasabb lett-e, mint korábban. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.