Diana hercegné testvére megosztotta izgatottságát követőivel: ez az oka

régészet althorp ház ásatások Diana hercegné Earl Charles Spencer
Római kút maradványa és egy karkötő került elő Althorpban. Diana hercegné testvére birtokán ásatások folynak.

Ásatási munkák folynak Althorpban, Charles Spencer családi birtokán. Diana hercegné testvére izgatott a feltárt leletek miatt: elmondta, a célja, hogy minél több római kori dolog előkerüljön a régészeti munka során. 

Diana hercegné testvére Charles Spencer althorpi birtokán ásatások
Diana hercegné tesvére Charles Spencer izgatott az ásatások miatt
Forrás: charles.earl.spencer/Instagram

Charles megosztott egy képet az ásatás során felfedezett 1600 éves római kútról. "Olyan gyönyörű, mint bármely modern szobor" - írta a fotóhoz. 

Diana hercegnő öccse egy karkötőről is megosztott képet és azt ígérte, megmutatja majd akkor is, amikor felújítják. "Egy gyönyörű római kori karkötő került elő Althorpban ezen a héten. Mikor viselhették utoljára? Valószínűleg 1600 évvel ezelőtt" - vélekedik. 

Ám nem csupán a válófélben lévő Charles, de a királyi család rajongói is izgatottak, vajon mi kerül még elő Althorpban, ahol Diana hercegnő is nyugszik. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.