Fesztiválra fel! – 5 dolog, amiket feltétlenül magaddal kell vinned!

Fesztiválszezon, fesztivál, buli, koncert
Shutterstock - Artie Medvedev
fesztiválszezon elfelejt tippek pakolás
Fesztiválozni mindenki szeret, azonban mi történik, ha észreveszed, hogy véletlenül otthon hagytál valami fontos dolgot, amiről még csak eszedbe sem jutott, hogy el kellene csomagolnod a táskádba? Ne aggódj, itt a lista, miket ne hagyj otthon!

Fesztiválozni  szuper élmény lehet. Barátok, jó zenék és fantasztikus hangulat – a nyár legizgalmasabb eseményei közé tartoznak a különböző zenész programsorozatok. Ahhoz, hogy a fesztiválélmény valóban gondtalan és szórakoztató legyen, fontos, hogy megfelelően felkészüljünk rá, és ne hagyjunk otthon néhány olyan alapvető dolgot, amik lehet, hogy eszünkbe sem jutnak, de szükségünk lehet rájuk. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb tárgyat, amelyeket magaddal kell vinned egy fesztiválra ahhoz, hogy biztosan minden helyzetre felkészülj!

5 dolog, amit mindenki elfelejt elvinni egy fesztiválra
5 dolog, amit mindenki elfelejt elvinni egy fesztiválra
Forrás: Shutterstock

5 dolog, amiket mindenki elfelejt, pedig kötelező egy fesztiválra

1. Kényelmes lábbeli

A fesztiválok általában többnapos események, ahol rengeteget kell sétálni és állni. Egy pár kényelmes, jól bejáratott cipő elengedhetetlen ahhoz, hogy sajgó lábak nélkül tudd végig vinni a bulit. Lehetőleg válassz vízálló és strapabíró lábbelit, ami biztosan kibírja az ott töltött időt.

2. Napvédelem

A nyári fesztiválok alatt sok időt töltesz a szabadban, így fontos, hogy védd magad a káros sugárzástól. Mindig legyen nálad naptej, legalább 30-as vagy annál magasabb faktorszámmal, egy napszemüveg , és egy széles karimájú kalap, kendő vagy sapka, hogy elkerüld a leégést és a napszúrást. 

3. Újratölthető vízpalack

A hidratálás kulcsfontosságú, különösen a meleg nyári napokon az intenzív bulizás közepette. Egy újratölthető vizes palackkal nemcsak a környezetet véded, hanem biztosíthatod, hogy mindig legyen nálad friss víz. Sok fesztiválon már vannak vízutántöltő állomások, ahol könnyedén pótolhatod a palackod tartalmát, éppen ezért a kulacsodat semmiképp se hagyd otthon!

4. Hordozható telefontöltő

A fesztiválokon szeretnénk megörökíteni a legjobb pillanatokat, miközben kapcsolatban maradunk a barátainkkal is a közösségi oldalakon.   Egy hordozható telefontöltő (power bank) segítségével elkerülheted, hogy lemerüljön a mobilod a legrosszabb pillanatokban. Győződj meg arról is,  hogy teljesen fel van-e töltve, mielőtt elindulsz otthonról.

5. Esőkabát vagy poncsó

Az időjárás bármikor megváltozhat, ezért érdemes felkészülni az esőre is. Egy könnyű, összecsukható esőkabát vagy poncsó megvéd a nyári záportól, és könnyedén elfér a hátizsákodban is. 

Ha pedig egy finom, hűsítő koktélra vágysz a nagy melegben, válogass a Mindmegette szuper receptjei között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.