Ma még nem sok jóra számíthatunk az időjárástól: záporok, zivatarok is lesznek

Forrás: Szabó Gábor -
eső időjárás zápor
A várva várt nyárias idő ma még nem jön el, de már nem kell sokáig magunkkal hurcolnunk az esernyőt. Íme, a héten várható időjárás.

Kedd reggelig, kora délelőttig még több helyen lehet zápor, zivatar az erősen gomolyfelhős égből. Később aztán egyre több napsütés várható, és már csak északkeleten fordul elő gyenge csapadék. Az ÉNy-i szél megerősödik. 20-25 fok között alakul a hőmérséklet, felfrissül a levegő.

zivatar, vihar, felhő, időjárás
Kedden még felhős, zivataros lesz az időjárás
Forrás: Csudai Sándor 

Szerdán már sok napsütés várható kevés gomolyfelhővel. Kicsi az esély záporra. 27 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. Csütörtökön szintén sok napsütésre készülhetünk, csak néhol fordul elő helyi zápor, vagy zivatar. Délután már 25-30 fok lesz. Élénk lesz az ÉNy-i szél. Pénteken túlnyomóan napos, strandidőre van kilátás, csak elvétve lehet csapadék. Gyenge marad a légmozgás. 30 fok köré melegszik az idő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.