Jóslat: szörnyűségekkel folytatódik 2024, állítja egy időutazó

időutazó jóslat jós
Hatalmas hő, hurrikán, cunami. Egy jóslat szerint még ebben az évben természeti katasztrófák sora pusztít a világban.

A magát időutazónak valló, Eno Alaric úgy véli, hatalmas pusztítások várnak az emberiségre, és felsorolta, hogy 2024-ben melyek lesznek az úgynevezett fekete napok. Jóslat vagy kitaláció? Nos, van aki szerint Alaric igazi látnok, más szerint szélhámos. 

Jóslat: szörnyűségekkel folytatódik 2024, állítja egy időutazó
Jóslat: szörnyűségekkel folytatódik 2024, állítja egy időutazó
Forrás: Shutterstock

Jóslat: 2024 második fele bővelkedik kataszrófákban 

Alaric azt állítja, 2671-es évből származik. TikTok-csatornáját rengetegen követik, van, aki vakon bízik benne, de nagyon gyakran megkapja azt is, hogy csaló és feltűnési viszketegsége van. A jós szerint szeptember 15-én hurrikán pusztítja el az Egyesült Államok keleti partján lévő városokat, szeptember 24-én pedig egy alternatív dimenzióba vezető kapu nyílik meg New York városában. Alaric jövendölése szerint aki átmegy ezen a kapun, hat évvel idősebben tér vissza, és szuperereje lesz. Október 25-én egy híresség felfedi majd, hogy megjátszotta a saját halálát.  November 21-én 9.9-es erősségű földrengés pusztít Kaliforniában, egy cunami pedig földig rombolja San Franciscót. December 25-én hóvihar pusztít majd az USA északi részén, hatméteres hó borít majd be mindent. 

Athos Salomé szerint az AI a legnagyobb fenyegetés

Ám nem csak Alaric látja sötéten a jövőt. Újabb aggasztó jóslatot tett 2024-re az élő Nostradamusként emlegetett médium, Athos Salomé, aki korábban a Covid-19-et és Erzsébet királynő halálát is előre látta. Salomé legújabb figyelmeztetése a mesterséges intelligenciáról szól. A technológiában tapasztalható fejlődés nagyobbnak bizonyulhat, mint gondolnánk: úgy véli, bár a mesterséges intelligencia az emberi élet különböző területein segíthet, érdemes odafigyelni a technológia pusztító potenciáljára is. Lehetséges, hogy a jövő járványai nem természeti jelenségek, hanem mesterségesintelligencia-laboratóriumok szintetikus alkotásai lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.