Már a gyerekei is keresik Michael Mosley-t, aki a nyaralása alatt tűnt el Görögországban

Dr Michael Mosley Attends 14th World Congress On Inflammation
Getty Images - Brook Mitchell
Michael Mosley Görögoroszág rendőrség eltűnt
Néhány nappal ezelőtt érkezett a megrázó hír, miszerint a BBC csatorna és a This morning reggeli talkshow műsorvezetője, Dr. Michael Mosley nyaralása alatt eltűnt Görögországban. Napok óta keresi a rendőrség, egyelőre nem akadtak a nyomára.

Dr. Michael Mosley hétfőn reggel indult el sétálni Görögország népszerű turistaparadicsomában, és azóta nem látta senki. Felesége, miután aznap este fél7-ig nem jelentkezett a férfi, kétségbeesetten hívta a rendőrséget, akik azóta sem akadtak a nyomára. Információk szerint már az athéni különleges kutató-mentő csoportot is bevetették a tévés megtalálása érdekében. 

Michael Mosley
Eltűnt Michael Mosley Görögországban, napok óta keresi a rendőrség
Forrás: Getty Images

Már a gyerekei is keresik Michael Mosley-t

Alexander, Jack, Daniel és Katherine, Mosley felnőtt gyerekei is a szigetre utaztak, hogy segítsék a mentőcsapatok munkáját és minél hamarabb megtalálják az édesapjukat. A 67 éves tévést utoljára Pedi városában látták, ahol az utcai kamerák rögzítették, ahogyan ernyővel védekezett a perzselő nap ellen. Ez a város egy sziklás út végén található, amelynek kissé veszélyes az útszakasza. További képek, amelyeket nem hoztak nyilvánosságra, állítólag azt mutatják, ahogy ő délután 2 óra körül egy hegyi úton sétál fel Pedi körül. Ez az útvonal egy háromórás séta vissza Symi városába, ahol tévés és felesége egy másik párral együtt nyaraltak. Mosley azután maradt egyedül, hogy otthagyta feleségét és barátait a Saint Nikolas strandon, mondván, hogy rosszul érzi magát, és gyalog megy vissza a hotelba.

Nagyon meglepődtünk azon, mi történt. Michael gyerekei odautaztak Görögországba, hogy végig járják az utat, bízva abban, hogy megtalálják őt. Az egész család bízik abban, hogy jól van és hamarosan hazatér

 - mondta Mosley testvére, Arthur.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.