Nick Carter Budapestre jön: itt koncertezik a Backstreet Boys sztárja

Nick Carter
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
legenda backstreet boys koncert Nick Carter Budapest
Szólóturnéra indult Nick Carter, a kilencvenes évek legendás fiúbandájának énekese. Az egyik állomása fővárosunk lesz, a koncerten pedig a saját dalai mellett a Backstreet Boys legnagyobb slágereit is előadja.

Augusztus 1-én a Vasúttörténeti Parkban lép fel Nick Carter, ez lesz a Who I Am című világkörüli turnéjának egyik állomása. A rajongóknak 24.990 Ft-ot kell fizetniük egy jegyért. Az énekes Madridból érkezik hazánkba és Bécsbe megy tovább.

Nick Carter
Nick Carter Budapesten koncertezik
Forrás: Getty Images via AFP

Nick Carter mindössze 12 éves volt, amikor énekelni kezdett a Backstreet Boysban. A csapat nagyon hamar beírta magát a poptörténelembe, 1990-ben a zeneipar egyik legnagyobb, 60 millió dolláros szerződését írták alá. Számos díjat zsebeltek be, és csillagot is kaptak a hollywoodi Walk of Fame-en. Hazánkban is rendkívül népszerűek voltak.

Nick Carter - és egyébkén a banda más tagjai is - szólóban is szép sikereket értek el, már három önálló albumot jelentetett meg. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.