Kiderült, milyen gyakran kellene mosni a pizsamát

Laundry,Room,Interior,With,Washing,Machine,Near,Gray,Grunge,Wall
Shutterstock - FabrikaSimf
pizsama gyakoriság mosás
A Tiktokon hatalmas vita tört ki arról, hogy milyen gyakran kell mosni a pizsamát, miután egy nő elárulta, hogy ő több napi használat után dobja csak be a mosógépbe. A szokása nagy felháborodást váltott ki.

Allison Delperdang posztolt a TikTok-oldalára és megkérdezte, hogy milyen időközönként cserélik az emberek a pizsamát. Egy egyszerű kérdésből hatalmas vita robbant ki. Az amerikai tartalomkészítő elárulta, hogy mielőtt kimosná a pizsamáját, több éjszakán át hordja őket, ami hatalmas felháborodást keltett a platform felhasználói körében, akik azt írták, a leghigiénikusabb az lenne, ha minden nap kimosnánk őket.

pizsamát
Kiderült, milyen gyakran érdemes kimosni a pizsamát
Forrás: Shutterstock

Milyen gyakran kell pizsamát mosni?

A háztartási szakértő, Martha Stewart egy tévéműsorban azt állította, hogy minden használat után ki kellene mosni a pizsamákat, az Amerikai Tisztító Intézet javaslata azonban az, hogy három vagy négy használat után elég bedobni a mosógépbe. A téma kapcsán azonban a LADbible közvéleménykutatást végzett, amelynek az eredménye a következő:

  • a kutatásban résztvevők 42,3 százaléka heti egy alkalommal mossa ki a pizsamáját
  • 28,1 százalék három naponta cseréli le újra
  • 18,8 százalék azt vallotta, hogy ők mindössze havi egy alkalommal mossák ki a pizsamájukat
  • és mindössze 10,9 százalék mondta, hogy naponta mossák az alvóruhájukat.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.