szépészeti beavatkozás modell plasztikszörny
Több mint 2000 dollárt költött különböző beavatkozásokra Anastasia, hogy elérje a vágyott eredményt. Sokak szerint: plasztikszörny lett belőle, de önmagának azonban tetszik.

A 36 éves kijevi modell, Anastasia Pokreschchuk az Instagramján mutatta meg, miként nézett ki azelőtt, hogy radikális kozmetikai beavatkozáskon esett volna át. A nőnek több mint hatszázezer követője van - köztük sokan odavannak külsejéért, mások szerint igazi plasztikszörny vált belőle - a közösségi platformon: az alábbi képeken - amelyekről meg nem mondanád, hogy egy és ugyanazon nőt ábrázolja -  pedig 26 és 35 éves. 

Plasztikszörny vagy egzotikus szépség?
Plasztikszörny vagy egzotikus szépség? Édesanyja szerint az utóbbi... 
Forrás: justqueen88/Instagram

Több mint 2000 dollárért lett plasztikszörny Anastasia

Anastasia, akit a „világ legnagyobb arcú” embereként tartanak számon, már több mint 2000 dollárt költött különböző beavatkozásokra, többek között arcfeltöltésre, botoxra, brazilpopsi-lifingre (BBL), és mellimplantátumokra, hogy elérje jelenlegi, feltűnő megjelenését.

Megosztó a megjelenése

A nő - akinek a további fotóit itt nézheted meg - követői vegyes érzelmekkel reagáltak Anastasia változásaira. Sokan dicsérték korábbi természetes szépségét, mások pedig úgy vélekedtek, hogy ha őt boldoggá teszi ez a rengeteg változtatás, akkor jól tette. Természetesen rengeteg kritikát is kapott extrém és természetellenes megjelenése miatt, de Anastasia azt válaszolta ezekre, az a lényeg, hogy saját magának tetszik és ezen kívül senki másnak nem akar megfelelni. 

A lényeg: saját magának tetszik

A népszerű brit tévéműsorban, a This Morningban Anastasia már 2020-ban megmutatta magát. Hangsúlyozta, hogy sokkal boldogabb a jelenlegi külsejével - a régi egyáltalán nem tetszett neki - és esze ágába sincs visszacsinálni. Elmondta, sokan bántják a közösségi oldalakon, de a környezete mindenben támogatja, például édesanyja, aki korábban természetes szépségnek látta őt, most pedig "egzotikusnak" nevezi.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.