A pornósztár kitálalt: ez a legnagyobb hiba, amit a férfiak elkövetnek szex közben

Beautiful,Couple,Is,Having,Sex,In,Bed,At,Home
Shutterstock - George Rudy
szex vallomás férfiak
Alicia Davis, aki pornósztárként keresi a kenyerét őszintén vallott arról, hogy szerinte a férfiak mit rontanak el a férfiak szex közben, és ennek mi lehet az oka.

A pornósztár szerint a férfiak meglehetősen egoisták tudnak lenni és emiatt gyakran sietnek, ezzel pedig elrontják az élményt. A 31 éves nő szerint a legtöbb férfi rögtön a dolgok közepébe akar csapni, hogy aztán mihamarabb a csúcsra juthasson, ahelyett, hogy odafigyelnének a részletekre, amelyek segítenek megteremteni az örömteli pillanatokat. Az ausztrál nő szerint az európai férfiak a legjobbak az ágyban.

pornósztár
Pornósztár vallott a férfiak legnagyobb hibájáról az ágyban
Forrás: Shutterstock

A pornósztár őszintén vallott

Valahányszor egy ír vagy brit férfival voltam, sokkal kommunikatívabbak és érzékibbek voltak. Ez óriási különbség

 - magyarázta a nő. Hasonló véleményen van Annie Knight tartalomkészítő - aki korábban azzal vált népszerűvé, hogy elárulta, 12 hónap alatt 300 emberrel feküdt le -  azt mondta, hogy az ausztrál férfiak hajlamosak azonnal belevágni a szexbe, ami a nőknek egyáltalán nem ideális.

Amit nem értenek meg, hogy lassan kell kezdeni. Kezdjünk csókolózással és könnyed érintésekkel

 - tette hozzá.

Ezt az egy dolgot minden este csinálnod kellene a pároddal, és nem a szex az

Vanessa Marin szexuálterapeuta rájött arra, hogy a csókolózást ő a szex előszobájának tartotta, és amikor ahhoz éppen nem volt kedve, a férje minden fizikai közeledését visszautasította, ez azonban az intimitás rovására ment, ezért új szabályt vezetett be. A szakértő úgy döntött, hogy új szabályt vezet be, az esti csókolózást. "Ez az éjszakai rutin levette rólunk a nyomást, hogy szexelnünk kell, ha elkezdünk csókolózni, és lehetővé tette számunkra, hogy élvezzük csókolózást" - mondta Vanessa. Ezzel megtörték a csókolózás és a szex közötti mentális kapcsolatot. Ez egy módja annak, hogy az intimitást prioritássá tegyük a kapcsolatunkban, valamint potenciálisan megteremthetjük a feltételeket a vágyakozáshoz. Férjével megegyeztek abban, hogy a csókolózási szabály első hónapjában nem szexelnek, hogy hangsúlyozzák "a rituálé lényegét".


 

 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.