Tompos Kátya emlékére virrasztást szerveznek: így tudtok elbúcsúzni a színésznőtől

Tompos Kátya
Rostás Bianka/Life.hu -
gyász virrasztás Tompos Kátya
Rengetegen imádták, rengetegen szurkoltak a gyógyulásáért. Tompos Kátya szervezete azonban május 31-én feladta a harcot: szerettei virrasztást szerveznek az emlékére, hogy mindenki, aki akar, méltó búcsút vehessen tőle.

"2024. június 7.-én 20.00-tól a Várkert Bazár Öntőház Udvarában tudtok elbúcsúzni Kátyától. Kérünk, hogy vidd hírét az eseménynek, hogy eljusson mindenkihez, aki szeretne megemlékezni Kátyáról" - olvasható Tompos Kátya közösségi oldalán közleményben. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya évek óta beteg volt
Forrás: Polyák Attila/Origo

Hittünk benne, hogy Tompos Kátya meggyógyulhat

Az egész országot megrázta május 31-én pénteken a hír, Tompos Kátya hosszan tartó betegség után örökre távozott. A közösségi oldalakon ezrek, többek között barátok, ismerősök, pályatársak búcsúznak tőle. Kátya három éve küzdött egy rendkívül ritka rákbetegséggel, aminek további kezelését csak külföldön lehetett volna megoldani. A színésznő anyagi tartalékai elfogytak, de a gyógyulást ígérő immunterápiára napok alatt adományokból össze is jött a pénz, szerettei, barátok, rajongók hittek abban, hogy meggyógyulhat.

Virrasztáson búcsúzhatunk el a színésznőtől 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.