10 millió dollárra biztosította péniszét a világsztár

Nick Cannon
Northfoto -
nemi szerv pénisz Nick Cannon
Nick Cannon bizarr biztosítást kötött. A rapper úgy véli, a világ legértékesebb golyóinak a tulajdonosa, ezért 10 millió dollárra biztosította azokat.

Van, akinek a lába, a feneke vagy a keze ér a legtöbbet a testén, Nick Cannon is megnevezte az ő legfontosabb szervét, ami nem más, mint a pénisz, és amire biztosítást is kötött. 

Nick Cannon pénisz
10 millió dollárra biztosította péniszét Nick Cannon
Forrás: Northfoto

A 10 millió dolláros pénisz

"Biztosítanom kellett a legértékesebb vagyonomat" – nyilatkozta Cannon. "Sok híresség biztosítja például a lábát vagy a fenekét, miért ne tehetném meg én is ezt azzal a testrészemmel, amit a legtöbbre tartok" - fejtette ki. "Szuperspermám van vagy valami ilyesmi, mert hiába védekezem, a nők mégis mindig teherbe esnek. De azt kell mondanom, igyekszem felelősségteljes lenni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta

Cannonnak 12 gyereke van 

Cannon egyébként 12 gyerek apja, Mariah Carey ikrei, Monroe és Moroccanis tőle vannak. A zenész elmondta, hogy bár rengeteget költ a gyerekeire, keveset van velük, mert nem tud ennyi helyen lenni egyszerre, pláne amellett hogy sokat dolgozik is. "Többgyerekes apaként mindig az a legnagyobb bűntudatom, hogy nem tudok elég időt tölteni az összes gyerekemmel" - vallotta

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.