A rejtélyes Esernyős Embert újra látták Budapesten: a Pénzmúzeum tetején pózolt

Széll Kálmán tér esernyős ember Budapest
Sokan meglepődhettek hétfő reggel Budapesten, amikor munkába menet azt látták, hogy egy alak esernyővel a kezében pózol az MNB Felügyeleti Központjának és a Pénzmúzeumnak helyet adó Széll Kálmán téri épület tetején. Az esernyős ember természetesen nem véletlenül került oda.

Az Esernyős Ember nem hirtelen jött ötlettől vezérelve mászott fel a budapesti Pénzmúzeum tetejére:  a Magyar Nemzeti Bank 100 éves fennállása alkalmából jött létre a különleges projekt.

az Esernyős Ember a Pénzmúzeum tetején
Az Esernyős Ember a Pénzmúzeum tetején
Forrás: https://www.instagram.com/kallopeter/

A titokzatos Esernyős Ember és Kálló Péter fotográfus projektje lélegzetelállító módon ötvözi a művészetet és az extrém sportot. Az Esernyős Ember a legextrémebb helyekre mászik fel, mint például a Szent Gellért-szobor vagy a Kelenföldi Erőmű teteje, de látták már a soproni Tűztorony tetején is. Most, a 100 éves Magyar Nemzeti Bank adta az ötletet, hogy felmásszon az épület tetejére egy ráklámesernyővel, amin állt: MNB100.

Az Esernyős Emberről készült képeket Kálló Péter posztolta az Instagramra. A fotókhoz ezt írta: 
„A rejtélyes Esernyős Ember ma igazán korán kelt, hogy egy nem mindennapi helyszínről vegye szemügyre az ébredő várost! ☂️ Ha találkoznátok vele, még nem késő, figyeljétek 8 óra körül a Magyar Nemzeti Bank épületét a Széll Kálmán tér mellett!"

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.