Napi horoszkóp 2024. július 23.: a szenvedély uralja a keddet

ezotéria csillagjegy napi horoszkóp
Mély érzések törnek ma felszínre, és ezért a bolygóállások felelősek. Napi horoszkóp következik.

A Mars az Ikrekben, a Nap az Oroszlánban, a Hold a Halakban - ez pediug azt jelenti, hogy erős szellemi energiák uralkodnak, mindenkinek a szenvedélyes oldala kerül elő. Neked mit tartogat a napi horoszkóp?

horoszkóp, szenvedély
Napi horoszkóp: a szenvedély uralja a keddet
Forrás: Shutterstock

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Mára is jut kis feszültség, de sok vidámság is, az Oroszlán Napnak köszönhetően. A bosszúságokat kezeld bölcsen, és ne hagyd, hogy a másik hangulata rányomja a bélyegét a te lelkiállapotodra (Halak Hold). Neked igenis lehet jókedved a feszültségek ellenére is!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden fogadd érdeklődve azokat a híreket, információkat, melyeket egy ismerősöd hoz, de arra azért ügyelj, hogy minden ellenőrzés nélkül ne dőlj be mindennek. Nem biztos, hogy birtokában vagy minden részletnek!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Mars az Ikrekben jár, és megadja neked a szükséges hajtóerőt, ambíciót mindenhez! Most nagyon energikus és lendületes vagy, valósággal sziporkázol. Arra figyelj, hogy ettől a rengeteg energiától néha picit „sok” lehetsz...

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha kedden elöntenek az érzelmek, adj bátran teret nekik! Nem igaz, hogy minden helyzetben erősnek kell maradnunk és azt kell elhitetni a környezetünkkel, hogy minden lepereg rólunk. Délután már a Halak jegyébe lép a Hold, és érzékennyé, empatikussá tesz.

A többi csillagjegy napi horoszpját itt olvashatod! 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.