Összeverekedtek a turisták a Mount Everesten: a tökéletes szelfiért ment a harc - VIDEÓ

kilátópont összeverekedett Mount Everest turisták
Tettlegességig fajult egyetlen ártatlan kép elkészítése. Összeverekedtek a turisták a Mount Everesten, mivel mindannyian a legjobb képet szerették volna elkészíttetni - magukról.

Egy kilátóponthoz érve összeverekedtek a turisták a Mount Everesten, azon ment a harc, hogy ki foglalja el azt a helyet, ahonnan tökéletes szelfi készíthető. 

Mount Everest Összeverekedtek a turisták
Összeverekedtek a turisták a Mount Everesten 
Forrás: AFP 

A tökéletes szelfiért összeverekedetek a turisták a Mount Everesten

A Tibeti Autonóm Terület egy kilátópontjához érve szürreális eseménynek lehettek szemtanúi a turisták. Két páros ugyanis összeverekedett a Mount Everesten, méghozzá a tökéletes szelfiért. Egy idegenvezető állítólag arra kérte őket, hogy pózoljanak együtt egy fotóhoz egy emlékmű mellett, azonban a párok összevesztek a tökéletes pozíción, ami végül verekedéssé fajult. A párosok férfitagjai ütlegelték egymást, miközben a földön hemperegtek. Végül sikerült őket szétválasztani, de mind a négy embert őrizetbe vették. A hatóságok ígéretet tettek arra, hogy a későbbiekben tájékoztatják a nyilvánosságot az eljárásról.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.