Papagáj a Tiktok sztárja – Gazdáját lassan sírba viszi. Nézd meg miért!

A,Gray,Cockatiel,Standing,On,The,Entrance,Of,Its,Cage,
Shutterstock - daphne.t
papagáj madár ének
Kiki zseniálisan énekel. Igaz, csak egy dalt, de azt nagyon kitartóan. A papagáj énekel hajnalban, délben, este és hogy ne unatkozzanak körülötte, éjjel is.

"Kiki! Reggel hét óra van, csend legyen!" – Így könyörög gazdája a kis nimfa papagájnak a Tiktokon. A papagáj, becsületes nevén Kiki, az Earth wind and fire zenekar legnagyobb rajongója. Legnagyobb slágerüket kívülről fújja, akkor is, amikor nem kellene. 

papagáj
Papagáj
Forrás: Shutterstock

Papagáj a sztár, de hol van a kikapcsoló gomb?

Kiki mindent tud, ami imádnivaló a papagájokban. Például a September című slágert, amit a papagáj  kérésre, vagy kérés nélkül bármikor előad. Vannak kedvenc dalai, amelyeket fejből fütyül, mesterien hízeleg 16 éves gazdájának, Grace Robinson-nak, aki szinte kapkodja a levegőt, miután a Tiktokon a kis cserfes madara 3,8 millió követőt füttyögött össze. Pedig sokszor felmerül a kérdés a gazdi részéről, hogy hol van a kikapcsoló gomb ezen a madáron???

A videóhoz kommentek is vannak szép számmal, Kiki rajongói lelkesen üzennek kedvencüknek a neten: 

"Zseniálisan tolod a füttyöt!"

"Ne kapcsold le, csak nyomj rajta egy szundit!"

"Ki a menedzsere ennek a madárnak? "

"Vedd ki belőle az elemet és elhallgat, de biztosan hiányozni fog a dala!"

A nimfák bája 

A nimfa papagáj társas lény, természetes élőhelyén csapatokba verődik. Otthon csak párban érdemes tartani, a madarak ragaszkodnak gazdájukhoz, jól taníthatók és hangutánzásra is képesek, akár szavakat, szókapcsolatokat is leutánoznak, vagy egy dallamot, mint például Kiki. Alább pedig a dal eredetije, amit maga a sztár papagáj éjjel-nappal énekel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.