Tompos Kátyát titokban eltemették: a szűk család vett tőle végső búcsút

gyász búcsú temetés Tompos Kátya
A 41 évesen elhunyt színésznőt néhány napja kísérték utolsó útjára. Tompos Kátyától szűk körben búcsúztak.

Tompos Kátya temetésére pár napja került sor: a családja kívánsága szerint nem volt nyilvános, csak szerettei, közeli barátok és a kollégák vettek részt.

Tompos Kátya
Tompos Kátya temetése a családja kérésére nem volt nyilvános
Forrás: Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Hol temették el Tompos Kátyát? 

A Farkasréti temető 31-es parcellájában nyugszik Tompos Kátya. Kálnási Anikó, Tompos Kátya menedzsere és barátja korábban többek között a következőket nyilatkozta: "Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát, azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást."

Halála megrázta az országot

Tompos Kátya 41 évesen május 31-én  hosszan tartó betegség után örökre távozott. A közösségi oldalakon ezrek, többek között barátok, ismerősök, pályatársak búcsúztak tőle. Kátya három éve küzdött egy rendkívül ritka rákbetegséggel, aminek további kezelését csak külföldön lehetett volna megoldani. A színésznő anyagi tartalékai elfogytak, de a gyógyulást ígérő immunterápiára napok alatt adományokból össze is jött a pénz, ám a színésznő szervezete feladta a harcot, utolsó napjait kórházban töltötte. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.