Ezt veszik észre rajtad először a férfiak - nem az, amire gondolsz!

haj mélyen dekoltált kutatás
Sokan azt hiszik, hogy a férfiak először a melleket, a dekoltázst nézik meg egy nőn. Ez azonban tévedés.

Rossz hír azoknak, akiknek a fehérneműs fiókja tele van push-up melltartókkal: a férfiak nem a nők dekoltázsát nézik meg először. Felmérést végeztek arról, vajon a férfiak figyelmét mi ragadja meg először az ellenkező neműeken, és kiderült, nem a melleket, de még csak nem is az arcot nézik meg először. Hanem a hajat.

Egy kutatás szerint a férfiak először a nők haját nézik meg
Egy kutatás szerint a férfiak először a nők haját nézik meg

A megkérdezett férfiak 74 százaléka válaszolta azt, hogy a figyelmét először egy nő haja kelti fel. A második helyen állt a ruházat, majd a lábak és végül a smink. A legtöbb megkérdezett férfi nagyobb valószínűséggel közelít egy bárban egy nőhöz szép hajjal, mint egy mélyen dekoltált ruhát viselőhöz.

A megkérdezett férfiak 60 százaléka nyilatkozott úgy, hogy szívesebben randizna egy szép, egészséges hajú nővel, mint egy nagymellűvel.

Steve Ward szerint (a VH1 Tough Love sztárja) szerint valóban a hajat nézik meg először a férfiak. "Bárki hordhat mélyen dekoltált blúzt, de nem mindenkinek lehet szép a haja " - mondja. "Az egészséges és ápolt haj azonnal jelzi a férfinak, hogy felelősségteljes, jó ízlésű, figyelmes vagy, és büszke vagy a megjelenésedre, és ezek mind olyan tulajdonságok, amelyeket a férfiak keresnek a nőkben".

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.