Forróság és eső: ilyen időre számíthatunk vasárnap

Photography,Rainwater,That,Falls,On,Land,.,Rain,Drops,Photography.
Shutterstock - Valjing
előrejelzés eső időjárás forróság
Bár végre megérkezett a hosszú ideje várt csapadék, a kánikulának nem kell búcsút inteni. Forróság és csapadék egyaránt jellemző lesz vasárnap.

Vasárnap forróság, sok napsütés, de emellett zivatar, gomolyfelhő-képződés is várható. A szél csak zivatarok környezetében lesz erős vagy viharos. 

forróság, időjárás
Forróság és csapadék: ilyen időre számíthatunk vasárnap
Forrás: Shutterstock

Forróság és csapadék: ilyen idő lesz vasárnap

A többórás napsütés mellett gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet. Eleinte inkább északkeleten, keleten, majd délutántól egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Az ÉNy-ira forduló szél megerősödik.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 18, 26 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél pár fokkal alacsonyabb is lehet.  35-36 fok körüli forróság lesz - írja a Köpönyeg.

Hétfőn napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, szórványosan záporesővel, zivatarral. 25 és 35 fok között változik a hőmérséklet, ÉNy-on lesz a hűvösebb. Az északi szél sokfelé megerősödik.

Kedden sok napsütés valószínű, és már csak elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél megerősödik. 30-35 fokos kánikula lesz.


 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.