Tetoválástrendek: milyen minták és stílusok hódítanak idén?

Young,Woman,With,Tattoo,Of,Beautiful,Lotus,Flower,On,Light
tetoválás váll
Shutterstock - New Africa
tetoválások trendi tetoválás
Új tetoválást szeretnél, de nincs még konkrét terved? A 2024-es tetoválástrendek között megtalálod az év legnépszerűbb irányzatait és motívumait, nézd meg, ha egy kis inspirációra vágysz.

A tetoválások úgy tűnik sohasem mennek ki a divatból. Bár a tetoválástrendek jönnek és mennek, a legfontosabb az, hogy olyan mintát válassz, ami tökéletesen passzol hozzád. Bizonyos minták és stílusok jelenleg népszerűbbek, mint mások. Ismerd meg az új és izgalmas irányzatokat, és találd meg azt a stílust, amely legjobban tükrözi egyéniségedet és ízlésedet.

tetoválástrendek
A tetoválások úgy tűnik sohasem mennek ki a divatból, de ezek a tetoválástrendek most nagyon népszerűek.
Forrás: Shutterstock

Tetoválástrendek, olyan mintát válassz, amit szeretni fogsz egy életen át

Ha már egy ideje kacérkodsz a gondolattal, hogy tetoválást varrass magadra, vagy csak a meglévő repertoárodat szeretnéd kibővíteni, íme néhány jelenleg felkapott tetoválás ötlet, amik közül te is megtalálhatod a kedvenc mintád.

1. Minimalista elegancia

A minimalizmus továbbra is a tetoválások egyik legkedveltebb stílusa. A finomvonalas tetoválások és minimalista motívumok továbbra is trendi választásnak számítanak 2024-ben. Az egyszerű, tiszta vonalak és a finom részletek tökéletesen illeszkednek egy mai modern nő stílusához. Az apró, geometriai minták, az egyszerű szimbólumok esztétikusak, nem hiába lettek hihetetlenül népszerűek. A finomvonalas technika lehetővé teszi, hogy absztrakt motívumokat és pontos állat- vagy virágábrázolásokat egyaránt könnyedén létrehozzunk. Amit különösen szeretünk ebben a tetoválás-trendben, az a sokoldalúsága és az a képessége, hogy könnyen személyre szabható. Idén különösen népszerűek az e technikával készült állatos tetoválások. Az olyan sztárok, mint Rita Ora és Kendall Jenner már nagy rajongói a finom vonalú tetoválásoknak.

Rita Ora arriving for her TYPEBEA - Launch party in East London.
Rita Ora
Forrás:  Northfoto 

2. Mikro motívumok

A mikro tetoválások terén Hailey Bieber jár az élen, hiszen a modell nem sokkal a 2024-es év kezdete előtt egy apró tetoválást (pontosabban egy mini masnit) csináltatott, megadva az alaphangot az új év egyik felkapott tetoválástrendjéhez. A mini motívumok és díszek nagyon népszerűek. Úgy néznek ki, mintha finom ékszerek lennének a bőrön, és az ujjakon vagy a csuklón is jól működnek az igazi ékszerek helyettesítésére. Ezek a apró minták általában pontok és vonalak kifinomult sorozatából állnak. A mini minták, például egy apró szív tökéletes választás a kezdő tetováltatók számára.

Bracelet,On,The,Arm,With,Tattoo
 Mikro motívumok
Forrás: Shutterstock

3. Személyre szabott dizájn

A személyre szabott tetoválások térnyerése nem meglepő, hiszen egy egyedi dizájn tökéletesen tükrözi az egyéniségünket. Az emberek egyre inkább keresik az olyan tetoválásokat, amelyek saját történetüket vagy élményeiket mesélik el. Legyen szó egy jelentős dátumról, vagy a szeretett személy monogramjáról, esetleg egy néhány szavas pozitív megerősítésről, amit sokat jelent nekünk. Az idézet-tetoválások és a kézírásos tetoválások továbbra is az egyik legnépszerűbb választás, és ennek jó oka van: az emberek gyakran értékelik a mögöttük rejlő jelentést. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.