Még mindig nem találják a szeptember 6-án eltűnt Bódog Dánielt

Police,Car,In,The,City,At,Night.
Shutterstock/Copyright (c) 2024 ANDRANIK HAKOBYAN/Shutterstock. No use without permission. - ANDRANIK HAKOBYAN
eltűnt Bódog Dániel keresik
Futótűzként terjedt el a hír az interneten, hogy szeptember 6-án eltűnt egy 29 éves, 197 centi magas srác. A szülők kérésére mostanra százezrek keresik Bódog Dánielt, akit egy héttel az eltűnése után sem talál sem a rendőrség, sem a keresőcsapatok.

Rejtélyes körülmények között tűnt el a 29 éves férfi,  akit utoljára szeptember 6-án láttak Kalocsa és Dusnok között, ahol egy buszról szállt le, mert rosszul érezte magát. Bár a szülei azonnal elindultak érte, Mire odaértek Bódog Dániel már nem volt ott. Az eltűnt fiút a rendőrség, a polgárőrség és a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat is keresi, de egy hét elteltével sem találja senki. 

Bódog Dániel
Bódog Dániel
Forrás: Police.hu

Bódog Dánielt az egész ország keresi

A fiú édesanyja szeptember 8-án, vasárnap több Facebook-csoportban is kért segítséget, az anya a fia történetét is megosztotta annak érdekében, hogy minél hamarabb megtalálják az eltűnt Bódog Dánielt. Ezután rengetegen jelentkeztek, hogy látták a fiút, volt olyan információ, amelyiknek volt valós háttere, és olyan is akadt, amelyiknek nem.  

Egy szemtanú azt állította, hogy Danit Dusnoknál látta, ahol a Vajas folyóba ugrott, majd onnan kiúszott, felmászott a szalagkorláthoz, majd minden holmiját  a híd pillére mellett hátrahagyva eltűnt. A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai azonnal a helyszínre siettek, és szombaton keresőkutyával kezdték keresni Dánielt. A kutya Dusnoknál, a Vajas medrénél szagot fogott, és a fajszi Duna partig követett is, ott viszont elvesztette az eltűnt férfi nyomát. Vasárnap a kutatócsoport vízen folytatta a keresést, de nem jártak sikerrel.

Közben az interneten egyre több hiteltelen információ jelenik meg Bódog Dániel hollétével kapcsolatban, emiatt a keresése is sokkal nehezebb, de az édesanya nem adja fel

„Köszönjük a sok megosztást, az erőt és összetartást! Továbbra is igyekszünk minden változásról tájékoztatást adni. Megértem és köszönöm az együttérzést, de nincs lehetőségünk és időnk egyenként válaszolni azokra a kérdésekre, hogy van-e valami hír. (...) Inkább a keresésre szeretném azt az időt fordítani. Képtelen vagyok feladni, továbbra is keresem és kerestetem!” — írta az anya a Facebookon.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.