Megtalálták az eltűnt Bódog Dánielt: az édesanyja jelentette be a szomorú hírt

Dusnok Bódog Dániel kalocsa holttest eltűnt
Bebizonyosodott az, amitől mindenki tartott. Bódóg Dani elhunyt, a szomorú hírt az édesanyja osztotta meg.

A 29 éves, 197 centi magas Bódog Dániel szeptember 6-án tűnt el, Kalocsa és Dusnok között. Leszállt a buszról mert rosszul érezte magát, a szülei pedig egyből elindultak érte, de a kapcsolat megszakadt, Daninak pedig nyoma veszett. Édesanyja szeptember 8-án Facebook-bejegyzésben kérte az emberek segítségét, annak reményében, hogy így hamarabb megtalálják a fiút. Rengetegen összefogtak, civilek és hivatásosok is keresték, de sjanos egyelőre hiába. Nagyon sokan jelentkeztek, hogy látták Danit, volt olyan információ, amelynek volt valós háttere, és olyan is akadt, amelyiknek nem.  

Bódog Dániel
Az eltűnt Bódog Dániel keresését sokáig nem adták fel
Forrás: Police.hu

Egy szemtanú azt állította, hogy Danit Dusnoknál látta, ahol a Vajas folyóba ugrott, majd onnan kiúszott, felmászott a szalagkorláthoz, majd minden holmiját  a híd pillére mellett hátrahagyva eltűnt. A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület gyorsan a helyszínre sietett, a keresőkutya Dusnoknál, a Vajas medrénél szagot fogott, és a fajszi Duna partig követett is, ott viszont elvesztette az eltűnt férfi nyomát. A hétvégén újabb keresést szerveztek, Fajsznál, de sajnos nem bukkantak az eltűnt Bódog Dani nyomára. A hétvégén újabb keresést szerveztek, Fajsznál, de ez az akció sem járt sikerrel. Dani édesanyja azonban nem adta fel, még akkor sem, amikor kiderült, hogy eddig minden nyom hamisnak bizonyult, akit többen látni véltek, nem az ő fia volt.

„Ezúton tájékoztatunk arról mindenkit, hogy minden eddig megadott hely, város, állomás stb, ahol látni vélték, hamis nyomnak bizonyultak. Sajnos, nem Dani volt az. A Dunánál talált fehér telefon sem az övé. Még nem tudom, hogyan tovább, de én biztos, hogy keresni fogom! Ő az én fiam" - írt a fiú édesanyja szeptember 15-én, vasárnap.

Bódog Dániel elhunyt

Az édesanya aztán két nappal később, szeptember 17-én este szomorú hírt közölt, azt, amitől mindenki tartott.

"Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket...az együttérzést!"- írta a megtört szívvel az édesanya. Több Facebook csoportban azt írták, Dusnok térségében találták meg az eltűnt fiatalember holttestét.

 

Danitól a Bátor Tábor Facebook oldalán is elbúcsúztak:

„Szomorúan tudatjuk veletek, hogy Dani elhunyt. Hálásak vagyunk, hogy ismerhettük őt, büszkék vagyunk arra, hogy a Cimboránk volt. Szeretettel gondolunk a családjára, rengeteg erőt, rengeteg kitartást kívánunk nekik! Több információnk nincs, és köszönjük, ha tiszteletben tartjátok a család, a barátok gyászát.Hiszünk abban, hogy a Bátor Tábor közössége egyedülálló: csupa olyan emberrel, akik odaadásukkal tanítanak minket, hogy jobb emberekké váljunk. Ez az egyedülálló közösség most is bebizonyította, hogy egy emberként mozdulnak meg egy fontos ügyért. 
Hiszünk abban, hogy ott vagyunk egymásnak, a legnehezebb pillanatokban is. Fogjuk egymás kezét, akár a táborban, akár a nagyvilágban bárhol, hogy biztonságban legyünk. Dani, bárhol is vagy, mi ott vagyunk veled. Te is itt leszel velünk mindig" - írták Daniról, aki korábban a Bátor Tábor önkéntese volt. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.