Szellemátjárók és démonkapuk a lakásban

Szellemátjárók és démonkapuk
Shutterstock - Cristina Conti
babonák péntek 13 szellemek
Furcsa dolgokat tapasztalunk az otthonunkban vagy egyre több rossz dolog történik velünk? Lehet, hogy egy mágikus kapu az oka! Szellemátjárók és démonkapuk a lakásban

A legtöbben már biztosan hallottunk arról, hogy óvatosnak kell lennünk a különböző tükrökkel. Ám nemcsak ezek válhatnak mágikus kapukká, hanem a lakás bármely pontján lehet egy, ahol van tükröződő felület. Vagy akár egy olyan falfelület is alkalmas, ahol azelőtt tükör volt. Mert attól, hogy egy tükröt megszüntetünk a lakásban, az még nem jelenti, hogy ezzel a szellemi szintű kaput, vagyis a szellemátjárók helyét is megszüntettük. Ezeken keresztül a szellemi létből vagyis a köztes létből nemcsak elhunyt lelkek, szellemek, hanem entitások és démoni lények is ki-be járkálhatnak az otthonunkban. Ezeket a lényeket, lelkeket nem fizikailag kell elképzelni, hanem szellemi vonatkoztatásban és fizikailag adnak jelzéseket jelenlétükről. Miattuk olyan furcsa dolgokat tapasztalhatunk, amiket korábban nem – figyelmeztet Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Szellemátjárók és démonkapuk
Szellemátjárók és démonkapuk – A boszorkány elárulja, mit tegyünk velük
Forrás: Shutterstock

A boszorkány elárulja – Így nyílhatnak meg a szellemátjárók

Amikor valaki nem hozzáértő módon vagy kíváncsiságból, esetleg puszta szórakozásból szellemet idéz. Ebben az esetben biztos, hogy egy átjárót is megnyit.
Legyünk óvatosak, ha antik tükröt veszünk például egy régiségkereskedésből vagy egy ócskapiacról, ugyanis előfordulhat, hogy az új szerzemény nem csak a lakás dísze lesz, hanem egy szellemi kapu is. Ezt persze fizikai szemmel nem látjuk, csak érzékeljük egy idő után, hogy valami megváltozott a lakásban.

 Amennyiben egy régi építésű lakásba költözünk, járjunk utána, hogy milyen épület volt itt korábban. Ugyanis ha a korábbi időkben kórház volt vagy bármilyen olyan hely, ami a halállal kapcsolatos, akkor esélyes, hogy a lakás bármelyik pontján szellemi átjáró nyílik. Még akkor is, ha azóta már nagyon sokszor át lett építve vagy fel lett újítva. 

Amikor valaki, aki nem ért a mágia világához és kellő tudás nélkül mágiát végez, vagy a tükör környéken éget gyertyát, akár akaratlanul is megnyithatja a világok közötti átjárót. Nem véletlen, hogy régen, ha egy családban meghalt valaki, akkor 49 napig a tükröket letakarták, főleg a napnyugtától napkeltéig tartó időszakban, hogy a lélek ne rekedjen a köztes létbe, hanem békével távozzon a fénybe.

A legveszélyesebb, ha valaki egy mágikus szertartás miatt szándékosan gyújtja meg a tükör előtt. Ez olyan hatással van a szellemi lényekre, mintha csak meghívnánk őket vendégségbe.

Megtörténhet, hogy valaki szándékosan nyitja meg, de nem tudja bezárni végül.
Legrosszabb esetben erőszakos halál történt az otthonunkban.

Miből tudhatjuk, hogy ezzel van dolgunk?

  • magunkon vagy családtagjaink körében állandó hangulatingadozást tapasztalunk
  •  gyakoriak a betegeskedések, az egészség hirtelen romlása
  • álmatlanság, főleg éjszakánként felbukkanó nyugtalanság
  • gyakori veszekedések, széthúzások a családban, amiknek a vége válás is lehet
  • folyamatosan tönkremennek a dolgok körülöttünk, például a háztartási gépek egymás után romlanak el, és egyik javítást követi a másik
  • anyagi nehézségek
  • a lakásban kellemetlen szagokat érzékelünk lehetetlen helyeken
  • ha úgy érezzük, hogy éjszakánként valami mászkálást tapasztalunk, zörejeket hallunk
  • kellemetlen érzetünk van a lakásban

Így szüntessük meg őket!

Semmi esetre sem javaslom, hogy kellő hozzáértés nélkül bárki is neki kezdjen, hogy megszüntesse, bezárja ezeket a kapukat, mert előfordulhat, hogy csak sokkal nagyobb problémát okoz. Ha úgy véljük, hogy ezzel van dolgunk, akkor kérjük spirituális szakember segítségét, aki energetikailag megtisztítja az otthonunkat. Célszerű lakásvásárlás előtt is ugyanezt tenni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.