Hátborzongató fotó került elő: Liam Payne egy 34 emeletes londoni épület párkányán pózol

Liam PAYNE died.
AFP/ SvenSimon -
veszély One Direction tragédia Liam Payne
A One Direction egykori sztárja tíz évvel ezelőtt egyszer már megrémítette rajongóit egy veszélyes mutatvánnyal, amikor egy sokemeletes épület párkányán egyensúlyozott. Most, hogy a 31 éves Liam Payne kizuhant egy argentínai szálloda erkélyéről, a régi fotó - amit anno megpróbáltak eltüntetni - újra előkerült.

Barátai és ismerősei beszámolói szerint Liam Payne sokszor kísértette a sorsot. Egyrész addikció sodorták veszélyes helyzetekbe, másrészt mindig is vakmerő volt. Most előkerült egy 2014-ben készült felvétel, amelyen Liam Payne egy 34 emeletes londoni épület párkányán pózolt, egyensúlyozva a szédítő magasságban. Az akkor 20 éves énekes egy barátja készítette a képet, amely Zayn Malik zenekartársának születésnapi buliján készült. A kép azonnal hatalmas riadalmat keltett a rajongók körében, akik aggódtak Payne biztonságáért.

Liam PAYNE died.
Liam Payne sokszor kísértette a sorsot
Forrás: AFP/ SvenSimon

Liam Payne a frászt hozta mindenkire

A kép gyorsan eltűnt az internetről, miután a One Direction rajongói szívbajt kaptak a látványtól. „Ma láthattatok egy fényképet rólam, ami egy épület tetején készült. Sajnálom, hogy ott voltam, és fényképet csináltattam. Arra kérek mindenkit, hogy ne próbálja meg utánozni, mert ez rendkívül veszélyes” - kért bocsánatot akkor Payne

Október 17-én Liam Payne Buenos Airesben, a CasaSur Palermo Hotel harmadik emeleti erkélyéről zuhant le, halála megrázta a világot. A boncolás után megállapították, hogy a halálát a zuhanás okozta súlyos sérülések okozták, azonban reflexszerű védekező pozíció nem volt megfigyelhető. Az ügyészek szerint, figyelembe véve a testhelyzetét és a sérüléseit, elképzelhető, hogy Payne részben vagy teljesen eszméletlen volt, amikor kiesett. Payne szervezetében most alkohol- vagy drogfogyasztásra utaló jeleket is vizsgálni fognak, és átkutatják a szobáját is. Úgy saccolnak, hogy ez két hetet is igénybe vehet. 

éé

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.