10 napig élt a vadonban a kisfiú, akit a Milton hurrikán kapott fel

eltűnt gyerek milton hurrikán Mexikó
A gyereket a kutyája segítségével találták meg. A Milton hurrikán idején eltűnt Joel csoda, hogy túlélte a közel két hetet.

Már senki sem bízott abban, hogy életben lehet, amikor előkerült az a 9 éves kisfiú, aki a Milton hurrikán tombolásakor tűnt el.  Joel del Carmen Acosta Oramára a kutyája segítségével találtak rá.

Milton hurrikán
A Milton hurrikán alatt tűnt el egy 9 éves kisfiú
Forrás: Shutterstock

A Milton hurrikán alatt tűnt el Joel 

A kisfiú a dél-mexikói Palizadában 10 napja tűnt el otthonából, amikor Milton hurrikán lecsapott az országra. A gyereket utoljára akkor látták, amikor október elsején a kutyáival játszott, a keresőcsapatok először lábnyomokat és mancsnyomokat fedeztek fel, amelyek feltehetően a gyermekhez és házi kedvenceihez tartoztak. Pár nappal később az egyik kutya hazatért, és az ő tapancsnyomait követve megtalálták Oramát, aki szinte hihetetlen módon maradt életben. Amikor megkérdezték tőle, hogyan élte túl 10 napig a hüllőktől és krokodiloktól hemzsegő vadonban, azt mondta, hogy éjszaka a csillagok nyomán próbált tájékozódni és pocsolyákból ivott vizet  - írja a The Sun.

Csoda, hogy túlélte

„Joel a hurrikán idején tűnt el, nagyon meglepő, hogy túlélte” - mondta Rafael Miranda Ortiz, a rendőrség szóvivője. „Ezek után képes lesz szembenézni bármilyen kihívással, ami az útjába kerül”  - tette hozzá. Joel del Carmen Acosta Orama alultáplált volt és kiszáradt, a helyi egészségügyi központba vitték. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.