Természetes szépülés otthon, anti-ageing arcápolási rutin eredményesen és biztonságosan

BIOLA Kft
PR cikk bio bőrápolás
A ráncok megelőzése, kontrollálása valamint a bőr rejuvenálása mind fontos része az anti-ageing arcápolásnak! A leghatékonyabb eredményeket úgy tudjuk elérni, ha a korosztályunk szerinti bőrfiatalító (azaz bőrrejuvenáló), vagy a ráncok megelőzését elősegítő kozmetikumokat használjuk. Ebben a cikkben Dr. Gyovai Violával (PhD) bemutatjuk azt a három korcsoportot, ami segít a legtökéletesebb bőrkép és bőrállapot elérésében, mindezt valóban természetes biokozmetikumokkal!

A ráncmegelőzés, azaz age control kozmetikumok 

A 30 és 45 közötti korosztályban is mindenki anti-ageing kozmetikumokat keres, azonban itt leszögezném, hogy a jogi szabályozás szigorúan tiltja ezt a kozmetikai hatás, jelző használatát, hiszen az öregedés megállítása, "ellenzése" marketing szempontból is vicc kategória. Ami viszont szakértőként is hitelesen állítható, az az, hogy a legtisztább bio hatóanyagokkal, gyógynövények kivonatával szemmel látható eredményeket tudunk elérni! Ugyanis a kockázatosabb összetevőket kerüljük, ám ezzel együtt a bőr egészséges működését elősegítő, és anti-ageing összetevőket hozzáadtuk a BIOLA kozmetikumaihoz.

A 30-45 közötti korosztály tehát bátran válasszon olyan könnyebb arckrémet, mint az  Angelica age control arckrém vagy a Bio vadvirág arcápoló balzsam

Ezek nem csak hidratálnak, de komplexen és mélyen táplálják is a bőrt, így megelőzik a kiszáradást! Rendkívül fontos, hogy belülről is hidratáljunk, azaz fogyasszunk elég folyadékot a legszebb bőrállapotért!

Forrás: BIOLA Kft

Age defence védelem a bőrnek: antioxidánsok és anti-ageing hatóanyagok a frontvonalon

A 45 év feletti korosztály bőre vékonyabbá és szárazabbá válik, a kollagéntermelés csökkenése miatt a ráncok és a bőr megereszkedés látványosabbá válhat. Fontos, hogy a bőrápolási rutin tartalmazzon retinoidokat és peptid alapú termékeket, amelyek serkentik a kollagéntermelést, valamint olyan természetes hidratálókat, amelyek pótolják a nedvességet. Emellett a rendszeres hámlasztás és az antioxidánsok, mint például a gyógynövények bio hatóanyagai niacinamid vagy a C-vitamin, segíthetnek a bőr rugalmasságának és ragyogásának megőrzésében!

A komplexebb arckrémek közül a natúr szemlélettel formulázott Mélyhidratáló nappali arckrém vagy a Zöld tea hidratáló nappali arckrém - SPF 12, illetve a tanúsított biokozmetikumok közül a Bio görögszéna-barackmagolajos éjszakai arckrém. Az éjszakai bio arckrém használata a 45 feletti korosztálynál már erősen javasolt! Alvás közben a bőr regenerálódik, így a természetes összetevők hatékonyabban segíthetik a megújulást és a nedvesség visszapótlását. Ezen krémek antioxidánsokkal, vitaminokkal és bőrnyugtató hatóanyagokkal táplálják a bőrt, fokozva a sejtek helyreállítását, miközben csökkentik a ráncok és a bőröregedés jeleit.

Forrás: BIOLA Kft

Tudatos bőrfiatalítás felsőfokon

Az 50 év feletti korosztálynál a rejuvenáló arcápolás azért fontos, mert a bőr természetes megújulási folyamatai lassulnak, csökken a kollagén- és elasztin-termelés, ami fokozott ráncosodáshoz és a bőr megereszkedéshez vezethet. A rejuvenáló arcápolás célja a bőr fiatalosabb megjelenésének visszaállítása, amelyet intenzív hidratálással, mélytáplálással, feszesítéssel és sejtszintű regenerációt támogató összetevőkkel, például peptidekkel, retinoidokkal és antioxidánsokkal érhetünk el. A bőr feszesebb, simább és ragyogóbb megjelenését fantasztikus bio növényi olajokkal, a gránátalma mag antioxidánsaival, illetve gyógynövények kivonataival segítik a BIOLA natúr- bio- és biokozmetikumai.

Az Alaria & argan nyak- és dekoltázsápoló az érett, víz- és zsírhiányos bőrre, gyorsan felszívódó, hidratáló, vitalizáló balzsama! Csodálatos szépítő és bőrfeltöltő hatását többek között annak köszönheti, hogy a bőrt mélyen tápláló ligetszépe és argán növényi olajokat is tartalmaz a bakuchiol, havasi gyopár, vörösáfonya és zöldtea kivonata mellett! 

Az 55 feletti korosztály különösen gazdag hatóanyagtartalmú kozmetikuma Bio alaria youthful szérum, amely a luxus bőrápolás élményével ajándékoz meg. Ez a szérum azoknak készül, akik az elsőosztályú bőrrejuvenáló, anti-ageing hatóanyagok eredményére vágynak! Látványosan szépít  az antioxidáns vitaminok, a hyaluronsav és a gyógynövény kivonatok segítségével és az argan-, baobab-, gránátalmamag-, jojoba-, borago magolajokkal támogatják az aktív bőrstruktúra felépítő folyamatokat is!

Forrás: BIOLA Kft

A létező legtermészetesebb termékek: a demeter kozmetikumok

A Demeter kozmetikumok a biodinamikus gazdálkodás elvei alapján készülnek, amely a természetes összetevők tisztaságát és fenntarthatóságát helyezi előtérbe. Történetük a biodinamikus mezőgazdasághoz nyúlik vissza, amely Dr. Rudolf Steiner elvei szerint ötvözi a természet és az ember harmóniáját. A bőrápolásban ezek a kozmetikumok a bionál is tisztább, gazdagabb tápanyagokkal és antioxidánsokkal táplálják a bőrt, támogatják a sejtek megújulását, azaz a  bőrregenerációt, így rendkívül hatékony bőrfeltöltő, feszesítő és táplálóak minden bőrtípus számára. Magyarországon egyedül a BIOLA cég fejleszti és gyártja a kozmetikumok ezen legmagasabb kategóriáját , melyeket elsősorban az érett bőrre ajánlunk a bőr rejuvenálásához!

Mi alapján válasszak most kozmetikumot?

A biola.hu webshop keresője segít abban, hogy konkrét bőrtípus, korosztály vagy bőrprobléma alapján keressük meg a nekünk legmegfelelőbb kozmetikumokat! Ha a legtisztább és legmagasabb bio hatóanyagtartalommal rendelkező termékeket keressük, akkor a BIOLA-nál most akciósan megtaláljuk őket!

Dr. Gyovai Viola (PhD) a tudomány biztonságával és a természet szépítő erejével alkotta meg a natúr- bio- és biodinamikus kozmetikumainkat azért, hogy a legmagasabb színvonalon biztosítsa a szépülni vágyók természetes bőrápolását! Tapasztaljuk meg a gyógynövények fantasztikus bőrregeneráló hatását, válasszunk hazai biokozmetikumokat a tudatos otthoni bőrápolási rutinunkhoz!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.