Gordon Ramsay figyelmeztet: az étlap egy részéről soha ne rendeljünk étteremben

Rangers FC v Celtic FC - Cinch Scottish Premiership
Getty Images/Rangers FC v Celtic FC - Cinch Scottish Premiership - Stu Forster
figyelmeztetés étterem Gordon Ramsay étlap
A világhírű séf szerint bármilyen is kecsegtető az ajánlat, az éttermekben az étlap egy részéről semmiképpen ne rendeljünk. Gordom Ramsay tanácsait mindig érdemes megfogadni.

Gordon Ramsay tapasztalt szakértőként figyelmeztet: az éttermekben ajánlatos a menü egy részét elkerülni és és inkább más fogások közül választani. A világhírű séf több mint 20 éve dolgozik a szakmában, népszerű étteremlánca, a Gordon Ramsay Restaurants összesen 17 Michelin-csillagot kapott.

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay jó tanácsa: az étlap egy részéről nem érdemes rendelni
Forrás: Shutterstock

Gordon Ramsay figyelmeztet: ezt soha ne válasszuk az étlapról

Kiderült, hogy az a fogás, amelyet mindenképpen kerülni kell, bármi, ami a napi ajánlatok között szerepel, különösen, ha sok lehetőség közül lehet választani. 

A napi ajánlatoknak el kell fogyniuk a nap folyamán. Ha olyan étteremben esztek, ahol tíz napi ajánlatot sorolnak fel, akkor abból ne válasszatok. Ott a cél nem a minőség, hanem az, hogy minél hamarabb elfogyjanak a romlandó alapanyagok

 - magyarázta a séf. 

Gordon Ramsay fontos üzenete

A sztárséf igazi sportember, a biciklizés a mindene, de nemrég komoly balesetet szenvedett. Gordon Ramsay akkorát esett, hogy csoda, hogy életben van: mindenkit a bukósisakok viselésére ösztönöz. A sztárséf TikTok-videójában még a csúnya sérülését is megmutatta, valamint felhívta az emberek figyelmét arra, milyen fontos, hogy bukósisakot viseljenek biciklizés közben. Ő valószínűleg ennek köszönheti azt, hogy még életben van. 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.