Bridgerton bállal verték át a sorozat rajongóit: rengeteget fizettek, de semminél is kevesebbet kaptak

csalás Bridgerton A Bridgerton család bál
Csoportos perre készülnek azok az emberek, akik befizettek a Bridgerton támájú bálra. Azt a pompát ígérték nekik, amit a sorozatban is láthatunk, ám semmit sem kaptak, köze nem volt a rendezvénynek Bridgertonék fényűző életmódjához - ettől a cselédeik is jobb körülmények között mulatnak ott.

Bridgerton-bálat szerveztek Detroitban, ám a résztvevők rendkívül csalódottak, a szervezők csúnyán átverték őket. Az élmény annyira sokkoló és kellemetlen volt számukra, hogy csoportos perre készülnek.

Bridgerton, bál, átverés
A detroiti Bridgerton bálon nyoma sem volt ennek a pompának
Forrás: Netflix

A Netflix romantikus drámája által inspirált esemény királyi szórakozást ígért a rajongóknak. Ebben egészen addig hittek is, ameddig be nem tették a lábukat a bálterembe. Az egyik részvevő a TMZ-nek részletezte csalódottságát. Katrina Detroitból 450 dollárt (kb. 160.000 Forint) költött a jegyekre, és további 650 dollárt (kb. 230.000 Forint) adott ki ruhára, hajra, sminkre. Amikor pedig odaért, sokkot kapott. Senki sem ellenőrizte a jegyeket, kiszolgálószemélyzet szinte nem volt, minden pultnál hosszú sorok álltak. A bálteremben szinte nem volt dekoráció, a falak csupaszak voltak, zenekar helyett egyetlen hegedűs húzta a talp alá valót, az egyik sarokban pedig egy rúdtáncos vonaglott.  

 

Egy másik résztvevő elmondta, összesen 600 dollárt (kb. 213.000 Forint) költött jegyekre, szállodára és ruházatra. Kiegészítette az előző hozzászóló tapasztalatait azzal, hogy nem volt elég szék, és a koktélokért is nevetségesen hosszú sor állt. Azt mondta, semmi köze nem volt az egésznek a Bridgertonhoz, rettenetes nagy csalódás és lehúzás volt ez a sorozat rajongóinak. Ehhez képest vacsorát, italokat, táncot, és ruhaszépségversenyt ígértek a szervezők.

 

A Bridgerton bálon egyvalaki volt csak boldog

A résztvevők annyira dühösek és csalódottak, hogy csoportos perben gondolkodnak. Egyvalaki volt csak boldog, a rúdtáncos. Ő arról számolt be a lapnak, hogy a szervezők rendkívül kedvesen bántak vele, búsásan megfizették, és csak egy órát kellett szerepelnie. Azt azonban ő is észrvetette, hogy a jelenléte feszélyezi a vendégeket. 
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.