Bódi Sylvi elárulta bomba teste és egészsége titkát

testkezelés revitalizáció szépségszalon
Legyen szó belsőről vagy külsőről, megújulni mindig izgalmas és érdekes – főleg ha közben meg is tisztítjuk magunkat a különböző méreganyagoktól. A csoda szép Bódi Sylvi nőként és keresett modellként is sokat tesz azért, hogy ilyen kirobbanó formában legyen, példát mutatva ezzel sok nő számára.

– Mindig is fontos volt számomra az egészséges életmód. A téli hónapokat követően a tavaszi megújulás keretében több figyelmet fordítok a méregtelenítésre, a belső regenerációra is - mondja Bódi Sylvi. – Hiszek a természetességben és abban, hogy csak megfelelő belső testi és lelki egyensúly talaján tudok külső harmóniát sugározni. Ezért már hat éve rendszeresen használom a sejtregenerálást kúraszerűen.

Bódi Sylvi
Bódi Sylvi sokat tesz azért, hogy kirobbanó formában legyen
Forrás: HOT!

Bódi Sylvi elképedt: Az elégetett energia egy 20 kilométeres intenzív futással érhet fel

Kevesen vannak tisztában a ténnyel, hogy létezik olyan gép, amelybe befekszik az ember, regenerálódik, és közben kalóriát éget.

– A japán hőterápiás szauna infravörös technológiája révén vendégünk egy kockázatmentes, pihentető, ugyanakkor hatékony kezelésen vehet részt, amelynek következtében a testhőmérséklet emelkedésével a méregtelenítés, a súlyvesztés és az alakformálás is megtörténik. Emellett fékezi a bőr öregedését, regenerálja és erősíti az izomzatot, valamint mély és pihentető alvást biztosít a relaxáció által. Ezen idő alatt az elégetett energia egy 20 kilométeres intenzív futással érhet fel, és akár 1200 ml izzadság és 600 kalória is távozhat a testből – mondta dr. Kriston Renáta bőrgyógyász.

„A vákuum segítségével élénkítjük a nyirok- és vérkeringést”

Egyre népszerűbb több módszer kombinálása, hiszen azzal erőteljesebb hatást lehet elérni, és a méregtelenítés is sokkal eredményesebb lesz.

– Végzünk Sylvivel rádiófrekvenciás kezelést is, aminek erejével a kollagénállomány minőségi és mennyiségi változása révén feszesítjük a kötőszövetet, a vákuum segítségével pedig élénkítjük a nyirok- és vérkeringést. A kezelés, a lazává vált bőr rugalmasságának visszaadásán túl, alkalmas a cellulit tüneteinek mérséklésére és a kezelt terület térfogatának csökkentésére. A megújulás keretein belül az arc frissítésére Vega kezelést javasoltunk Sylvinek a személyre szabott terápiás terve első lépéseként, ami tökéletes, természetes választás lehet az idő előrehaladtával kialakuló kontúrvesztés mérséklésére és természetes volumenizáló hatás kifejtésére. 

A kezelés a bőr középső és alsó rétegének határán elhelyezkedő zsírsejtekre és a kollagéntermelésért felelős sejtekre kifejtett hatásra révén egyedülálló megoldást nyújt, és kíméletes az esetlegesen korábban behelyezett hyaluronsavhoz is

 – tette hozzá a szakember.

Ha pedig kíváncsi vagy rá Sylvi, hogyan reagált Ganxsta Zolee beszólására, nézd meg az alábbi videót:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.