Fagyi ihlette nude sminkek az arcodon? Naná! - Termékek, árak

smink rúzs natur
Shutterstock - RomarioIen
Karamell barack nyár levendula
Krémes vanília, lágy barack, halvány eper, üde karamell és nyugtató levendula. A legfinomabb fagyi színek tökéletesen illenek a nyári hangulathoz. Nemcsak kellemes árnyalatok, hanem természetes ragyogást is kölcsönöznek az arcnak, így ideális választások a könnyed, nude sminkekhez.

Az idei nyár sminktrendjei középpontjában egy igazán édes és üdítő inspiráció áll: a fagylalt. A fagyi ihlette sminkek nemcsak frissességet és játékosságot hoznak a mindennapi megjelenésbe, hanem lehetőséget adnak arra, hogy a színekkel és textúrákkal kísérletezve egyedi sminkeket készítsünk. Összeszedtünk pár terméket, amiket bátran használhatsz, ha fagyi színekre vágysz.

fagyi
A fagyi ízek ihlette nude sminkek hódítanak a nyáron
Forrás: Shutterstock

Krémes vanília fagyi

A vanília krémes, halvány bézs színe és édeskés illata a letisztult elegancia és a finom nőiesség megtestesítője. Ez az árnyalat lágyan olvad össze a bőr természetes színével, harmonikus és visszafogott megjelenést eredményezve.A vanília illata édes, lágy és megnyugtató, amely a nyugalom és a kényelem érzetét kelti, mintha csak egy kellemes desszertélménybe burkolóznánk. 

A krémes vanília hatású sminktermékek tökéletesen illenek a mindennapi használathoz, mivel természetes kinézetet keltenek és szinte láthatatlanul emelik ki a bőr szépségét. Ez az árnyalat különösen jól működik alapozók, korrektorok és szájfények formájában, mivel finoman egyenlíti ki az arcszínt és ragyogóvá varázsolja a bőrt anélkül, hogy túlságosan feltűnő lenne.

Acne Solutions™ Liquid Makeup Alapozó (Vanilia), Clinique/clinique.hu, 16400 Ft
1 / 3
Carmex Vanilla hidratáló ajakbalzsam stick, Carmex/notino.hu 1270 Ft
1 / 3
Rimmel Lasting Finish hosszan tartó rúzs (Pearl Shimmer), Rimmel London/notino.hu 1010 Ft
1 / 3

 

Lágy barack fagyi

A lágy barack finom, édes illata és krémes színe a frissesség és a nyári gyümölcsök üdítő érzését idézi. Árnyalata és illata a nude sminkek világában a természetes ragyogást testesíti meg. A halvány narancsos-piros tónusok és a finom rózsaszínes színek egyvelege, amely melegséget és életteliséget kölcsönöz az arcnak.

A barack illata édes, enyhén savanykás és rendkívül frissítő, amely azonnal a nyári napsütésre és a gyümölcsös kertekre emlékeztet. A lágy barack árnyalatú sminktermékek különösen népszerűek a pirosítók, ajaktermékek és szemhéjpúderek között. Ez az árnyalat természetes, de mégis üde megjelenést biztosít, kiemelve az arcbőr természetes ragyogását.

Catrice Shine Bomb ajakrúzs 060, lovebrands.hu, 1466 Ft
1 / 3
L'ORÉAL PARIS Wake Up & Glow Life's a Peach arcpirosító, ekozmetikum.hu, 4596 Ft
1 / 3
1 / 3


Édes eper fagyi

Az eper árnyalata és illata a nude sminkek világában a frissességet és a játékos élénkséget testesíti meg. Ez az árnyalat a lágy rózsaszíntől az élénk pirosig terjed, amely azonnal feldobja a megjelenést, anélkül, hogy túlságosan harsány lenne. Az eper illata édes, gyümölcsös és enyhén savanykás, amely azonnal felidézi a frissen szedett gyümölcsök és a nyári piknikek hangulatát. 

Az eper árnyalatú sminktermékek különösen népszerűek az ajaktermékek, pirosítók és szemhéjpúderek között. Ez az árnyalat természetesen kiemeli az arcvonásokat és ragyogó, egészséges megjelenést biztosít. Különösen jól áll mind a világos, mind a közepes bőrtónusoknak és nagyszerű választás a mindennapi sminkhez vagy akár különleges alkalmakra is.

NORA BEAUTY SZÍNEZETT AJAKBALZSAM (05 STRAWBERRY ROSE), norabeauty.com, 3299 Ft
1 / 3
1 / 3
Vizes hatású ajakrúzs (Rose Radieux), yves-rocher.hu, 6490 Ft
1 / 3


Aranybarna karamell fagyi

A karamell meleg, aranybarna színe és édes, fűszeres illata tökéletes a bronzosításra és a napbarnított hatás elérésére. A karamell illata édes, gazdag és enyhén fűszeres, amely azonnal a frissen készült karamell édességek és a kellemes napok hangulatát kelti.A karamell árnyalatú sminktermékek különösen népszerűek a bronzosítók, szemhéjpúderek és ajaktermékek között. 

Ez az árnyalat természetesen kiemeli a bőr melegségét és egészséges ragyogást biztosít.

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Warm Neutrals (USPR05W) - szemhéjpúder paletta, pinkpanda.hu, 5733 Ft
1 / 3
Couleur Caramel Bronzosító, 222 Pearly Orange Brown, ecco-verde.hu, 13263 Ft
1 / 3
1 / 3

 

Friss levendula fagyi

A levendula árnyalata és illata a nude sminkek világában a nyugalmat és az eleganciát testesíti meg. Ez az árnyalat a halvány lila és a finom kékes tónusok kombinációja, amely frissességet és különleges kifinomultságot kölcsönöz a megjelenésnek. A levendula színe a nyári mezők lila virágait idézi, amely finoman kiegészíti a bőr természetes tónusait. Illata nyugtató, enyhén édes és virágos, amely azonnal a friss levendulamezők és a pihentető spa élmények hangulatát kelti. 

A levendula árnyalatú sminktermékek különösen népszerűek a szemhéjpúderek, highlighterek és ajaktermékek között. Ezen sminktermékek tökéletes választások a mindennapi használatra, de elegánsak és kifinomultak maradnak bármilyen alkalomra.

MAC Cosmetics Powder Kiss Soft Matte Eye Shadow, notino.hu, 8620 Ft
1 / 3
1 / 3
Dior BACKSTAGE ROSY GLOW Pirosító, marionnaud.hu, 19300 Ft
1 / 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.