Kalina bolgár hercegnőre rá sem lehet ismerni: fotója felrobbantotta a netet

Kalina bolgár hercegnő és férje 2002-ben, az esküvőjükön
Getty images - Alain BENAINOUS
változás Plasztikai beavatkozás Kalina bolgár hercegnő izom
Kalina bolgár hercegnő megmutatta a világnak, hogy ő bizony nem sumákolja el az edzéseket, amikor felsőtestre kell gyúrni.

Kalina bolgár hercegnő csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, most azonban férjével, Antonio José Muñozzal és fiával, Simeon Hassannal fotózták le Szófiában. Miután a képeik nyilvánosságra kerültek, az emberek csak arról beszélnek, hogy Kalina mennyire megváltozott.

Kalina bolgár hercegnő és férje 2002-ben, az esküvőjükön
Kalina bolgár hercegnő és férje 2002-ben, az esküvőjükön
Forrás: Getty images

Az 52 éves hölgy az elmúlt években rengeteg időt szentelt az edzéseknek, de a karizmai sosem voltak még ilyen tónusosak - megdöbbentette a világot a kinézetével. Az emberek figyelmét Kalina orra is felkeltette, felmerült, hogy a hercegnő plasztikai műtéten esett át. Hasonló pletykák már korábban is keringtek, de Kalina férje 2018-ban véget vetett ezeknek, amikor arról beszélt egy interjúban, hogy felesége arcának átalakulása személyes egészségügyi problémához kapcsolódik.

„Amikor nyolcéves volt, az iskolában kitörte mindkét fogát. 1999-ben, amikor művészeti tanulmányokat folytatott Londonban, elment egy fogorvoshoz, hogy megcsináltassa a fogait, de az túl sokat fúrt a csontok tövébe" - magyarázta Muñoz.

Kalina és férje 2006-ban
Kalina és férje 2006-ban
Forrás: Getty Images

A műhiba következtében a hercegnőnél fertőzés alakult ki, amely átterjedt a szeme egy részére, ezért ismét műtétre szorult. „Sürgősen műteni kellett. (...) Az elsődleges cél a fertőzés kitisztítása volt, de a beavatkozás esztétikai károkat okozott, ami akkor nem volt fontos, hiszen a lényeg az volt, hogy a szemet és az orrot megmentsük a fertőzéstől."

Muñoz nem foglalkozik a felesége körül kialakult pletykákkal, inkább örül annak, hogy Kalina kiváló fizikai állapotban van, köszönhetően az egészséges életmódjának, a napi edzéseknek és a helyes táplálkozásnak.

Kalina fotója felrobbantotta a netet

A hercegnőről rengetegen posztoltak az elmúlt napokban a közösségi médiában. Volt aki azt írta, senki ne szedjen bolgár szteroidokat, mert úgy fog kinézni, ahogy Kalina. A legtöbben azonban sajnálatosnak tartották, ami a hercegnővel történt, és dicsérték a férjét, amiért minden nehézség ellenére kitartott mellette.

Az 1972-ben, Madridban született hercegnő az utolsó bolgár cár, II. Szimeon és felesége, Margit ötödik gyermeke és egyetlen lánya. Kalina 2002-ben kötötte össze az életét Muñozzal, aki az UNESCO jószolgálati nagykövete. Öt évvel később megszületett a pár egyetlen gyermeke, akit a hercegnő édesapjáról neveztek el.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.