Singh Viki megjelenése teljesen megváltozott: "Elmegyek a tükör előtt, és rácsodálkozom"

Singh Viki, szemöldök, szemöldöktetoválás, nő, tükör
Hot Beauty magazin -
szépségápolás szemöldök szépségszalon
A szemöldökünk meghatározza az egész arcunk formáját, továbbá a tekintetünket is. Ma már bárkinek olyan szemöldöke lehet, ami számára a legelőnyösebb, Singh Viki énekesnőnek is gondosan megtervezték.

Sok oka lehet annak, ha valaki nem elégedett a szemöldökével: van, akinek túl ritkás, másnak a formájával van gondja, de olyan is akad, akié az idő múlásával kihullik. A legújabb technikáknak köszönhetően azonban mindenkinek lehet gyönyörű, formás szemöldöke, nézzük meg, Singh Vikié hogyan készült.

Singh Viki, szemöldök-tetoválás, szépségszalon, szépség
Singh Viki jól bírta a beavatkozást 
Forrás: Hot Beauty magazin

– Ezeknek a tetoválásoknak az előrajzolása nálunk már úgy történik, hogy általa az arcot esztétikailag szebbé, előnyösebbé formáljuk. Nagyon sokat fejlődött ez a terület a közelmúltban, már nem úgy kell elképzelnünk, mint a régi ceruzahúzást. 

Hajszálvékony szálacskákat tetoválunk, és arra törekszünk, hogy meg se lehessen mondani azt, hogy a vendégnek tetoválva van a szemöldöke

 – mondta Hendlein Nikolett esztétikai tetováló mester. – A régi, rosszul sikerült tetoválásokat is el tudjuk távolítani a jelenleg leghatékonyabb lézertechnológiával, amely már nem okoz sebet a bőrön. Ez az eltávolítás nagyjából fél percet vesz igénybe, és miután véget ér a folyamat, nyolc hetet kell várni az új szemöldök elkészítésére. Minél természetesebb hatást igyekszünk elérni, a saját vonalakat alapul venni, és úgy igazítani az új formát.

„Nagy általánosságban 1-2 évig tartós”

A kezelés előtt érzéstelenítőt kennek fel a vendégek szemöldökére, ennek köszönhetően a tetoválás teljesen fájdalommentes. Harminc percig kell fent hagyni a krémet, majd berajzolják az új szemöldökformát, és amennyiben a vendég is elégedett, akkor elkezdődik a tetoválás.

– Ez egy kozmetikai, vagy más néven esztétikai tetoválás, ami azt jelenti, hogy nem megyünk le olyan mélységben a bőrbe, mint a testtetoválásoknál. Emiatt egy idő után kikopnak, ami azért lényeges, mert így és a szín és a technika pontos és mindig újratervezhető. Nagy általánosságban egy-két évig tartós. Az első kezelés után három hónapon belül vissza kell jönni korrekcióra, ahol pótoljuk az esetleges hiányosságokat, amik a gyógyulás során bekövetkezhetnek. Az utóápolás mindkét esetben fontos, hiszen a tetoválás eredményessége függ a tulajdonosától is. 

Az első héten nem szabad vízhez érnie a szemöldöknek, és egy hónapig nem ajánlott a napozás. 

Az viszont tévhit, hogy nyáron nem tetoválhatunk szemöldököt, hiszen ugyanolyan szépen gyógyul a bőr nyáron, mint télen: egyszerűen jobban oda kell figyelni rá az utóápolás során.

Singh Viki teljesen ledöbbent

Singh Vikinek már volt egy sminktetoválása, ám nem volt elégedett az eredménnyel. Az énekesnő sokáig saját kezűleg oldotta meg ezt a problémát, de ebből mára elege lett - olvasható a Hot Beauty magazinban.

– Volt egy elrontott sminktetoválásom, amit mindig elfedtem a saját magam által megrajzolt sminkkel. Ám amikor strandra mentem, azonnal kilógott a lóláb! – nevetett Viki. – Már egy ideje néztem Nikiéket, hogy milyen szép, természetesnek tűnő szemöldök-tetoválásokat csinálnak, majd úgy döntöttem, hogy nekem is kell ilyen! Először lézerrel eltávolították a régi tetoválást, ami meglepően gyors és hatékony beavatkozás volt. Már a berajzolásnál szabad kezet adtam Nikinek, mert az új formát látva tényleg előnytelen volt a régi ív, amihez ragaszkodtam. Amikor elkészült, teljesen le voltam döbbenve! Megláttam, és megszerettem! A tekintetem nyitottá vált, és hihetetlen volt, hogy néhány tizedmilliméter milyen rendezetté teheti az arcot! A mai napig van, hogy elmegyek a tükör előtt, és rácsodálkozom: ha a szemöldökömre nézek, nem egy tetoválást látok, hanem csakis az arcomat és végre önmagamat!

Singh Viki
Singh Viki elégedetten távozott a szalonból 
Forrás: Hot Beauty magazin

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.