Kiderült, mennyit plasztikáztatott Ariana Grande: egyszer és mindenkorra vége a találgatásoknak

Ariana Grande
Getty Images - Dimitrios Kambouris
botox plasztika Ariana Grande
Az énekesnőt azóta vádolják plasztikai beavatkozásokkal, amióta a refelktorfényben van, de most vége a tlálgatásoknak. Ariana grande elárulta, mit csináltatott meg magán.

Ariana Grande énekesnőként él a köztudatban, de gyerekszínészként kezdte a pályafutását a Nickelodeon V, mint Viktória című sorozatában. A világ szeme előtt cseperedett fel, és vált popikonná, ám ez azt is jelenti, hogy árgus szemekkel figyelték alakulását, és természetesen a külsején bekövetkezett legapróbb változás sem kerülte el a rajongók figyelmét. Ariana Grande sokszor nézett már szembe azzal a váddal, hogy plasztikáztat, most kiderült, mit végeztetett el magán.

Ariana Grande
Ariana Grande elárulta, plasztikáztatott-e
Forrás: Getty Images/96th Annual Academy Awards - Arrivals

Ariana Grande elárulta, átesett-e plasztikai beavatkozáson

A világsztárok külseje és változásai mindig érdekelték az embereket. Sokszor vádolják a hírességeket azzal, hogy nem a genetikának köszönhetik ránctalan arcukat, hanem a sebészek keze munkájának, és habár nagyon sok esetben megállják a helyüket a feltételezések, előfordul az is, hogy a plasztikát kiáltóknak nincs igazuk. Ariana Grande énekesnőről azóta gondolják azt, hogy elvégeztetett magán egy-két bevatkozást, mióta csak világsztárrá vált, ám most az énekesnő egyszer és mindenkorra véget vetett a találgatásoknak. 

Egy hazugságvizsgálóra kötve beszélt arról, hogy volt-e orrplasztikája, mellplasztikája, arcfelvarrása, megcsináltatta-e a szemét, az állát vagy végeztek-e rajta fenékfelvarrást.

 Ezek mindegyikét tagadta, azonban bevallotta, nem teljesen érintetlen az arca. „Fecskendeztek már töltőanyagokat különböző helyekre, és kaptam botoxot. De úgy négy éve abbahagytam. És ennyi."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.