Rendkívüli utat járt be az idén 20 éves Lidl Magyarország

ATTILA_LORANT
PR cikk Lidl Magyarország üzletlánc
A német diszkontlánc 2004-es hazai piacra lépése óta széles kínálattal, magas minőségű termékekkel, ugyanakkor kedvező árakkal és folyamatosan megújuló akciókkal várja vásárlóit. A 20 éves jubileumát ünneplő Lidl töretlen fejlődésének köszönhetően az egyik legdinamikusabban fejlődő kiskereskedelmi láncává nőtte ki magát hazánkban. De nem csak vásárolni, dolgozni is szívesebben járunk hozzájuk. Nézzük, honnan is indultak!

A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét nyitotta meg. Rohamos fejlődését jól mutatja, hogy a diszkontlánc a hazai piacnyitáshoz képest mára már országszerte több mint 200 áruházzal és 4 logisztikai központtal rendelkezik. Munkatársainak számát tekintve az induláskori 1192 főhöz képest megsokszorozva jelenleg közel 10.000 dolgozója van.

Lidl Magyarország
A Lidl Magyarország 20 éves: és most akár 20 évnyi ingyenes bevásárlást is nyerhetünk vele.

A Lidl Magyarország  20 éves születésnapja kapcsán a vevőknek nagy értékű nyereményeket hirdet

  • Mi a Lidl sikerének titka?

Az elmúlt két évtized legnagyobb eredménye, hogy felépült több mint 200 Lidl áruház. Az áruházlánc sikerét sok összetevő együttes eredménye adja, mint például a jól átgondolt termékkínálat, az átlátható struktúra, a termékek logisztikai központokban történő előkészítése, a célirányos áruszállítás, a költségtudatos gazdálkodás, melyek a Lidl hatékony működésének alapvető pilléreit képezik. De mindez azonban nem valósulhatott volna meg a hűséges Lidl-vásárlók, a most már közel tízezer lelkes és elkötelezett munkavállaló és a vállalattal együtt fejlődő több száz magyar beszállító partner nélkül.

A vállalat az elmúlt 20 év alatt számtalan újítást valósított meg, olyan innovatív ötleteket vezetett be, melyek a vásárlók kényelmét és elégedettségét szolgálják. Ilyen például a helyben sütött pékáru kínálata, amellyel 2010-ben az elsők között jelent meg a hazai élelmiszer-kiskereskedelmi áruházak között. Vagy az áruházak modernizálása, melyek a fenntartható fejlődés jegyében megvalósult környezettudatos és környezetbarát megoldások révén járulnak hozzá az áruházak működésének hatékonyságához, a munkafolyamatok optimalizálásához, ezáltal pedig a vásárlók elégedettségének növeléséhez.

Miért érdemes a Lidlben intézni a bevásárlást?

  • Kiváló ár-érték arány

A Lidl híres arról, hogy kiváló minőségű termékeket kínál megfizethető áron. Legyen szó élelmiszerekről vagy háztartási termékekről, a vásárlók biztosak lehetnek benne, hogy jó árakon kapnak minőségi termékeket. 

  • Friss termékek

A Lidl nagy hangsúlyt fektet a frissességre, legyen szó zöldségekről és gyümölcsökről, tej és tejtermékekről, friss húsokról vagy pékáruról. Az áruházban hetente átlagosan több mint 150-féle friss zöldség és gyümölcs, 70-féle helyben sütött péktermék, több mint 300-féle tej- és tejtermék, 110-féle friss hús és 20-féle friss haltermék várja a vásárlókat, ami különösen vonzóvá teszi a bevásárlást.

  • Heti akciók és különleges termékek

A Lidl kínálata rendszeresen frissül, hetente új akciók és tematikus hetek várják a vásárlókat. Így mindenki találhat valami igazán különlegeset, nemcsak élelmiszereket, hanem olyan szezonális termékeket is, mint például az ünnepi dekorációk, kertészeti eszközök, sportcikkek, vagy akár textiltermékek, amelyekkel egy helyen letudhatod a nagyobb bevásárlásokat is. Ki gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy egy diszkontláncban fogunk divatot vásárolni?

  • Saját márkás termékek

Dulano, Pilos, Hazánk Kincsei – ugye mindenki ismeri ezeket a márkákat? A Lidl saját márkás termékei kizárólag a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak a Lidl üzletekben kerülnek forgalomba. A saját márkás termékek sikerének titka a termékek kiváló ár-érték arányában rejlik, vagyis nem csak kiváló minőséget kap a vásárló, de jóval kedvezőbb áron juthat hozzá, ami által még spórolhat is.

  • Egyszerű és gyors vásárlás

A Lidl üzletek koncepciója minden csak nem megszokott. Korszerű megjelenés, iránymutató technika és vevőközpontú eladótér jellemzi, melynek köszönhetően gyorsan megtalálhatod, amit keresel. Az önkiszolgáló kasszáknak köszönhetően pedig a kevesebbet kell sorban állni, amivel még több időt takaríthatsz meg.

  • Lidl Plus alkalmazás

Azok számára, akik szeretnek spórolni, a Lidl Plus applikáció személyre szabott ajánlatokat és extra kedvezményeket kínál. Ez még vonzóbbá teszi a bevásárlást azoknak, akik okosan szeretnék kezelni a költéseiket.

A vállalat sikerének kulcsa több tényező együttes hatásában rejlik, amelyek lehetővé tették, hogy népszerű és eredményes diszkontlánccá váljon az elmúlt két évtized során Magyarországon. Most nagyértékű születésnapi nyeremények várják a vásárlókat.

Nyereményjáték:


 

Vásárolj 2024.10.03. és 2024.11.10. között bármelyik Lidl üzletben legalább 2000 Ft értékben, olvasd be Lidl Plus kártyádat és szerezz meg 1 pontot! Gyűjts össze 10 pontot és nevezz a sorsolásra az alkalmazáson belül, amelyen nagy értékű nyeremények várnak rád!

Nyeremények:

1 x BMW 320D XDrive Limousine
20 x iPhone 15 256 GB
200 x BOSCH konyhai robotgép

A játék időtartama:

2024.10.03. - 2024.11.10.
Egy vásárlás során több pont összegyűjthető. A játék során több nevezés is lehetséges.

További részletek:
https://www.lidl.hu/c/a-lidl-plus-rol/s10014705

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.