Frizurák a TikTokról: öt menő hajviselet néhány perc alatt

idegesítő szokások, hajcsavarás
DmitryStock/Shutterstock - DmitryStock
haj frizura gumi
Neked is gondot okoz, hogy mihez kezdj a hajaddal reggelente? Íme öt menő hajviselet a Tiktokról, hogy jól induljon a napod! Egyszerűen, néhány perc alatt elkészíthető frizurák, a siker garantált.

Reggeli rohanás, reggelikészítés, fogmosás, aztán belenézel a tükörbe, és rájössz, hogy a hajad pont úgy áll, mint amikor felébredtél. Összegyűjtöttük a kedvenc séróinkat a TikTokról, ezek a frizurák garantáltan csak perceket vesznek igénybe. Úgy indulhatsz el otthonról, mint aki egy menő divatlapból lépett ki. 

frizurák
Frizurák percek alatt

 

Frizurák a Tiktokról: mennyi időd van? 

A reggeli rohanás mindenkinek nagy mumusa. A frizurának egész nap tartania kell, méghozzá úgy, hogy minél kevésbé károsodjon a haj szerkezete. Szóval stopperóra indul, mutatjuk a leggyorsabban elkészíthető frizurákat. 

3 perces megoldás félhosszú hajra

A félhosszú haj bizony igényel egy kis kreativitást. A frufru jó kiindulópont, ha van pici csipeszed, feltűzheted, de akár be is fonhatod, a többit pedig formázhatod kedved szerint. A 

2 perces konty

Van hajtűd? Megsúgjuk, idén a legmenőbb kiegészítő egy a kis hajlított holmi. Nem töri a hajadat, mégis szilárdan tartja a kontyot, amit tényleg két perc elkészíteni. Összekötöd a hajad, majd középen elválasztva átfordítod a copfot, ezután kis tekergetés és jöhet a hajtű. Akár strandra, akár esti buliba mégy, ez a frizura mindenhol megállja a helyét. 

Csak két hajgumi kell

Ez a konyt a legnépszerűbb az amerikai esküvőkön. Miért is ne nézhetnél ki úgy, mint aki koszorúslánynak készül? Ennél egyszerűbb, elegánsabb kontyot elképzelni sem tudunk. Tökéletes viselet bármilyen alkalomra.

@hairdobymijntje Secret hack for easy updo’s 🤩❤️ Watch, save & learn 🥰 My Online Bridal Hair Academy is available worldwide! 🌎 English, Spanish & Dutch 🇬🇧🇺🇸🇪🇸🇳🇱 Take a look at the new Academy! And get 2 months free on a subscription!! 🤩 See link in bio❣️ . . . #hairstyling #instahair #hairdo #hairstyle #hairstyles #hairinspo #hairinspiration #hairvideo #weddinghair #weddinghairstyle #weddingupdo #weddingupdos #updo #bridalhair #updos #updostyle #braids #braidedhair #hairdobymijntje #hairofinstagram #hairgoals #hairtutorial #weddinghairstyles #bridalhairstyle #hairtutorialsvideo #haircrush #bridalupdo #bridehairstyle #bridalhairstyles #hairtutorials ♬ Spring Is Coming - Austin Farwell

Csak egy hajgumi kell

Az alábbi séró 10 másodperc alatt készül el, ha beletűzöl egy díszt, akár esküvői frizura is lehet belőle. Csak egy nagyobb hajgumi kell, a videóban lépésről-lépésre megmutatják, hogyan készül a kis hajtekercs. Ne aggódj, ez a konty nem csúszik szét!

@nichole.ciotti Replying to @Chanel Coleman How to do my 10-second low bun 💁‍♀️ #hair #hairtutorial #updo #hairstyles ♬ original sound - Nichole Ciotti

Evőpálcika, a multifunkcionális hajbavaló

Ha van egy fél pár evőpálcikád, az megmentheti a napodat. A bambusz pálcika ugyanis nem csúszkál, stabilan tartja a hajat, ráadásul tényleg egy mozdulattal lehet akár 4-5 féle frizurát kreálni vele. Ha menő ázsiai boltban jársz, beszerezhetsz festett, lakkozott pálcikát is, menő dísze lesz a hajadnak. 

Tippek: 

  • Ne feledd esténként kibontani és átfésülni a hajad. Így éjszaka tud pihenni az egész napos igénybevételtől, kevésbé marad nyoma a csatoknak és gumiknak. 
  • Használj kreatin tartalmú hajápolót, segít a haj szerkezetét karbantartani.  
  • A hajvégekre tegyél egy csepp barackmag olajat, megóvja a töredezéstől a hajszálakat.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.