Trendi manikűrt szeretnél? A jelszó: baby blue

Shutterstock/Dev_Maryna -
körömlakk divatos trendi kék szín
Ha a klasszikus körömstílus kedvelője vagy, de időnként egy kis frissítésre vágysz, akkor imádni fogod az új babakék körömtrendet. Az elegáns manikűr letisztultsága és a babakék szín kombinációja egy olyan nyári trend, amit érdemes lehet kipróbálnod.

A gyönyörű babakék árnyalatú körömlakkok az idei nyár slágerei. Ha eddig még nem próbáltad ezt az elegáns manikűr trendet, akkor itt az idő, hogy a nyár hátralévő részében ezzel dobd fel megjelenésedet és begyűjtsd az elismerő dicséreteket.

elegáns manikűr
elegáns manikűr trend idén a baba kék köröm, ami nem csak a kezeken, hanem a lábakon is jól mutat. Forrás: Shutterstock/TanyaKim 

Trendi manikűr: baby blue

Ahhoz, hogy legtöbbet hozd ki ebből a különleges árnyalatból mutatunk néhány inspiráló ötletet, hiszen számos módja van annak, hogy ezt az árnyalatot beépítsd a manikűrödbe. Könnyedén megtalálhatod, melyik illik legjobban személyes stílusodhoz, ruháidhoz vagy éppen hangulatodhoz. Bármelyik változatot is választod, a baba kék szín remekül harmonizál a napbarnított bőrrel, a világosabb bőrszínt pedig kiemeli.

A babakék árnyalat valószínűleg azért vált ennyire kedveltté, mert azok körében is népszerű, akik a klasszikus, szinte észrevétlen manikűrt preferálják. Ez a szín egy apró, de elegáns színt ad hozzá anélkül, hogy túlságosan feltűnővé tenné az összképet.

A köröm a kéz ékszere, ezért nem mindegy, hogy hogyan ápolod és milyenre lakkozod körmeidet. Ha letisztultabb ám mégis divatos körmöket szeretnél, akkor nem hibázhatsz, ha ezt a színárnyalatod fested körmeidet. 

Baby blue francia lakkozás: Ha egyszerű, de elegáns megoldásra vágysz, próbáld ki a babakék francia lakkozást. Ez a klasszikus stílus különösen jól mutat a nyári hónapokban, és a baba kék szín tökéletesen illik egy átlátszó alaplakkhoz is.

Baby blue francia lakkozás,
Forrás: Shutterstock/Copyright 

Romantikus hangulat: A szív minták örök kedvencek, és idén például a tetoválások terén is nagy népszerűségnek örvendenek. Baba kék szívmintákkal díszített körmeid nemcsak esztétikusak, hanem játékos és pozitív jellemedet is tükrözik.

Baby blue hullámok: Ha a vízparti nyaralás hangulatát szeretnéd megidézni, a babakék hullámok remek választás. Kombináld többféle kék árnyalattal, például kobaltkékkel, hogy még játékosabbá és kreatívabbá varázsold manikűrödet.

köröm, körömlakk
Forrás: Huan N. Phan/Shutterstock

Virágok: A virágos körömdíszítés sosem mennek ki a divatból. Ez lesz a te mintád, ha egy üde és játékos manikűrre vágysz, válaszd a babakék virágmintákat, amelyeket néhány strasszkővel még csillogóbbá varázsolhatsz.

Kontrasztos árnyalatok: Ahogy a hullámos lakkozásnál, ennél a manikűrnél is bátran használ többféle kék árnyalatú lakkot a babakék mellé, akár a francia lakkozás egyhangúságát is megtörheted ezzel, ha az egyik körmödet babakék helyet egy sötétebb árnyalatú kék színnel variálod.

köröm körömlakk
Forrás: Yuliya Ufimtseva/Shutterstock

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.