Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat! |
Érkezéskor a vendégek falatozhattak: volt fish and chips (rántott hal krumplival) malátaecettel, burgonyaszirom házi borsókrémmel és mandarinszósszal, illetve megkóstolhatták még a híres amerikai séf, Joachim Splichal csodálatos, tonhalból, avokádóból és szójababból készült ételkreációját - írja a US Magazin.
A vacsora menüsora sem volt kevésbé színes. Előételnek a jelenlévők cukkinit kaptak mentával és citrusos-fenyőmagos szósszal. A főétel marhahús volt póréhagymás öntettel, pácolt tavaszi fokhagymával, spárgával, fehérrépával, hagymával, burgonyapürével - mindehhez pedig vörösboros öntet dukált. Desszert gyanánt két finomságból is válogathattak az édesszájúak: az "Eton Mess" nevű különlegesség egy angol rózsából készült habcsók friss eperrel és tejszínnel tálalva, a "Petit Four" pedig csokoládétorta aranylevelekkel.
Tipp! Hatalmas pörgés volt a Balaton Soundon! Képekért katt ide! |
Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét! |
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.