Tizenöt éve vagyok szakács, és tizenöt éve minden december arról szólt, hogy rendezvény hátán rendezvény, karácsonykor, a két ünnep között, szilveszterkor és még január elsején is. Az idei egészen más lesz
"Szerencsére olyan helyen dolgozom, ahol a vezető beosztású emberek mind gyermekes családapák, így megértik, mennyire fontos időszak következik számunkra. Szeretnék Gabi mellett lenni a szüléskor és utána is, főleg a kritikus első 4-6 hétben.
A konyhai munka nagyon kemény, de hála istennek nekem már más az időbeosztásom. Ma már nem reggel 7-re vagy 8-ra járok be dolgozni és nyomom éjfélig, hanem a kreatív munkában veszem ki a részem" – magyarázta Krausz Gábor – "Van, hogy két hétig nyugi van, de aztán hetekig majd minden este van elfoglaltság. Elég hektikus, de Gabi ezt megérti, hiszen ő a show-bizniszben dolgozik, ami szinte ugyanolyan, mint a vendéglátás. Emiatt sosem volt köztünk probléma, és szerencsére sokat is lehetek mellette, ráadásul december közepétől szabadságon leszek januárig. Izgalmas időszak lesz!"
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.