Különleges, méregdrága órával lepte meg a kislányát Meghan Markle

karóra Cartier Tank Francais Meghan Markle érték Lilibet Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint kétmillió forint értékű karórát vásárolt kislányának Meghan Markle, de még azelőtt, hogy megismerte volna férjét, Harry herceget. A kis Lilibet egyelőre nem kaphatja meg az ajándékát. 

Eljön majd a nagy nap, amikor Lilibet hercegnő elképesztő ajándékot kap édesanyjától, Meghan Markle- től.

2015-ben, hat évvel Lilibet születése előtt Meghan egy interjúban elárulta, hogy luxusajándékot vásárolt magának, amit egy napon a saját lányának szeretne továbbadni. Ám az nem mostanában lesz, mivel Lilibet még csak a második születésnapját ünnepli, melyre szüleitől valószínűleg a korának megfelelő ajándékokat kapott.

A Cartier Tank Francaise órát, melynek értéke több mint 2 millió forint, akkor vette Sussex hercegnéje, amikor erről a címről még csak álmodozhatott. Az értékes ajándékkal magát lepte meg, amikor megtudta, hogy a Briliáns elméknek lesz 3. évada is, melyben akkoriban ő is szerepelt.

Meghan akkor a Hello! magazinnak azt mondta: "Azt tervezem, hogy egy nap a lányomnak adom".

A hercegnének van egy másik Cartier Tank Francaise órája is, amely korábban néhai anyósa, Diana hercegné tulajdona volt, és amit feltehetőleg Harry herceg ajándékozott neki még kapcsolatuk hajnalán - írja a brit Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.