60 év felett bikiniben:ezek a sztárok bevállalják

"Exclusive Photo Session"
Ron Galella/Getty Images - Ron Galella
hírességek szépségápolás egészség időskor
Rivaldafény, pompa, ragyogás. A kor nem válogat. Mégis vannak sztárok, akik 60 év felett is szívesen mutogatják testüket. Az olyan hírességek, mint Christie Brinkley, Jamie Lee Curtis és Vanna White mind a napon élik ki magukat, gyönyörű bikinis fotóikkal. Vajon, hogy csinálják?

Ahogy az idő múlik, sokan úgy gondolják, hogy a szépség és a rivaldafény már nem a hatvan pluszosoknak való. Ám vannak olyan hírességek, akik makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy bizonyítsák: a szépség korlátlan, és a testüket bátran mutogatják még akkor is, amikor mások már visszavonulnának a reflektorfény elől. Christie Brinkley, Jamie Lee Curtis és Vanna White többek között szívesen jelenik meg bikiniben.  

A rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás és a megfelelő alvásmennyiség mind hozzájárul ahhoz, hogy testük és bőrük megőrizze fiatalos ragyogását. A jó bőrápolási rutin segít megtartani a bőr feszességét és rugalmasságát, ami alapvető fontosságú, ha valaki ilyen életkorban is büszkén mutogatja magát a nyilvánosság előtt.   

Christie Brinkley  

Christie már a hetvenes évek óta stílusikon. Plasztikáztatás helyett rendszeresen edz és odafigyel étkezésére, bőrére. Minden napját az arca hámlasztásával kezdi. 

Jamie Lee Curtis  

Christie-hez hasonlóan Jamie is imádja felvállalni bikinis testét. A jóga és meditáció mindennapjai részét képezi. Szépségápolási rutinjára esküszik. Igyekszik eleget aludni, vizet iszik leginkább és arckrémet használ, ha kell naponta többször is.  

Vanna White  

"Exclusive Photo Session"
Vanna White  
Forrás: Ron Galella/Getty Images

Nemcsak a testét mutatja meg, hanem azt is, hogy az önbizalom és az elkötelezettség a kulcsa a valódi szépségnek és ragyogásnak, bármilyen életkorban. Az elegendő alvás és bőrápolás számára is nagyon fontos.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.