A Bridgerton család: egymásba szeretett két szereplő a harmadik évad forgatásán

A Bridgerton család, Bessie Carter
Instagram.com/missbessb -
sorozat szerelem A Bridgerton család
Míg a sorozatban a szerelmesek útjába különböző akadályok gördülnek, addig a való életben sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok. A Bridgerton család harmadik évadának két szereplője egymásba szeretett, sőt már össze is költöztek.

A Bridgerton család két színésze, Bessie Carter és Sam Phillips egymásba szeretett. A színészek annak ellenére kezdtek randizni, hogy a karaktereiknek nincs közük egymáshoz. A sorozat forgatása 2022 júliusában kezdődött, és 2023 márciusáig tartott. Bessie három hónappal később költözött Sam brightoni lakásába.

Bessie Carter és Sam Phillips , A Bridgerton család
A Bridgerton család: egymásba szeretett Bessie Carter és Sam Phillips
Forrás: Getty Images

A Bridgerton család színésznőjének a szülei is híresek

A 30 éves Bessie Carter a buta Prudence Featherington szerepét alakítja igen meggyőzően A Bridgerton családban, a 39 éves Sam pedig a különc Lord Debling bőrébe bújt, aki Penelope Featheringtonnak udvarol. Bessie egyébként az ismert színésznő, Imelda Staunton (A Korona) és a Downton Abbeyből ismert Jim Carter lánya. 

Sam Phillips , Bessie Carter, Imelda Staunton és Jim Carter
Sam Phillips , Bessie Carter, Imelda Staunton és Jim Carter
Forrás: Getty Images


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.