A Grace klinika: minden, amit 21. évadáról tudni lehet

SeriesFest: Season 10 Soirée
Getty Images - Tom Cooper
A Grace klinika sorozat új évad
Azok számára, akik évek óta követik a Grey Sloan Memorial Kórház orvosainak életét, izgalmas hír, hogy érkezik A Grace klinika 21. évada visszatér. Az alábbiakban összegyűjtöttük mindazt, amit eddig tudni lehet a sorozat következő évadáról.

A leghosszabb ideje futó főműsoridős orvosi dráma 2024 áprilisában kapott zöld utat a következő évadra. Ez lesz a második évad Meg Marinis showrunner vezetése alatt, aki Krista Vernoff helyét vette át a 19. évad után. Shonda Rhimes, a sorozat alkotója így nyilatkozott a The Hollywood Reporternek: „A Grace klinika rajongóinak lojalitása és szeretete juttatott minket történelmi 21. évadunkhoz, és nem lehetnék hálásabb. Meg Marinis történetmesélése ajándék, amely továbbra is élettel, vonzerővel és izgalommal tölti meg a sorozatot, és alig várom, hogy lássam, mit tartogat a következő évad.”

A Grace klinika
Hamarosan érkezik A Grace klinika 21. évada
Forrás: Disney/NATALIE MORALES

Mikor lesz A Grace klinika legújabb évadának premierje? 

Jelenleg nincs konkrét premier dátum, az ABC bejelentése szerint azonban az új epizódok a 2024-2025-ös őszi szezonban fognak megjelenni, bár pontos napot vagy időpontot még nem közöltek. Az eddigi tapasztalatok alapján a sorozat általában szeptemberben tért vissza a képernyőkre, néhány évad kivételével. 

Hány epizódból fog állni A Grace klinika 21. évada? 

Még nem erősítették meg, hogy hány epizódból fog állni a 21. évad. Az előző évadok általában 17 és 27 epizód között mozogtak, az első évad kivételével, amely kilenc epizódból állt. A 20. évad a 2023-as sztrájkok miatt rövidebb volt, mindössze 10 epizóddal.

A Grace klinika
2024 őszére várható a folytatás
Forrás: ABC via Getty Images/

Kik láthatók majd A Grace klinika szereplőgárdájában? 

Bár a szereplőkkel kapcsolatos hírek folyamatosan érkeznek, nagy esély van arra, hogy több régi szereplő visszatér a sorozatba, köztük James Pickens Jr. mint Richard Webber és Chandra Wilson mint Miranda Bailey. Ugyanígy 

láthatjuk majd Kevin McKiddet mint Owen Hunt, Kim Ravert mint Teddy Altman, Caterina Scorsonet mint Amelia Shepherd, Camilla Luddingtont mint Jo Wilson és Chris Carmacket mint Atticus „Link” Lincoln.

 Jake Borelli (Levi Schmitt) és Midori Francis (Mika Yasuda) mindketten távoznak a sorozatból. Várhatóan még visszatérnek néhány epizód erejéig az új évadban, hogy lezárják történetszálaikat. Levi Schmitt a 14. évadban csatlakozott a sorozathoz mint orvostanhallgató, és a társfőrezidensi pozícióig jutott. Mika Yasuda a 19. évadban érkezett, és Meredith Grey korábbi otthonában él Benson „Blue” Kwan és Simone Griffith társaságában.

Hol lehet majd megtekinteni a 21. évadot?

A Grace klinika 2024 őszén az ABC csatornán lesz csütörtökönként látható. A következő napon pedig az epizódok elérhetőek lesznek a Hulu-n. Az 1-19. évadokat pedig a Netflixen lehet streamelni.

Reméljük, hogy a 21. évad is sok izgalmat és drámát tartogat a rajongók számára, ahogy az elmúlt két évtized során megszokhatták.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.