Cindy Crawford a túlélők bűntudatával küzdött: úgy érezte, öccse helyett neki kellett volna meghalni

Cindy Crawford
AFP -
veszteség leukémia Cindy Crawford
Gyerek volt még az egykori szupermodell, amikor elvesztette öccsét, de sokáig bűntudattal küzdött. Cindy Crawford úgy érezte, neki kellett volna távoznia.

Cindy Crawford még gyerekként élt át hatalmas veszteség: meghalt az öccse. Jeffrey mindössze 3 éves volt, amikor szervezete feladta a leukémiával szemben vívott harcot. Az egykori szupermodell elárulta, sokáig küzdött lelkiismeret-furdalással.

Celebrity Sightings In New York City - April 08, 2024 cindy crawford
Cindy Crawford fiatalon vesztette el öccsét
Forrás: Celebrity Sightings 

A túlélők bűntudatával küzdött Cindy Crawford

Az 58 éves egykori modell egész családját megrázta a tragédia, édesapját annál inkább, hiszen ő mindig szeretett volne egy fiút. Jeffrey a negyedik gyerekként született a három nővére mellé, és mindössze 3 év adatott meg neki. Mivel Cindy Crawford és testvérei mind tudták, hogy apjuk fiút szeretett volna, úgy érezték, inkább nekik kellett volna távozniuk. 

"Ott van a túlélők bűntudata a többi gyerekben, és különösen azért, mert tudtuk, hogy apánk tényleg fiút akart. Úgy éreztük, hogy 'Hát inkább valamelyikünknek kellett volna elmennie'" 

- árulta el a modell. Cindy Crawford mindössze 9 éves volt, amikor elvesztette testvérét. Azóta sikerült feldolgoznia a veszteséget, és ma már azt is tudja, mit kellett volna hallania a szüleitől akkor, hogy ne érezzen lelkiismeret-furdalást azért, mert ő él: "Igen, nagyon szomorúak vagyunk, hogy Jeff meghalt, de nagyon örülünk, hogy te itt vagy." A modell hozzátette, semmiért nem hibáztatja a szüleit, de szüksége lett volna ezekre a szavakra.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.