Cindy Crawford rövid hajjal: elképesztő fotók kerültek elő az egykori szupermodellről

Celebrity Sightings In New York City - April 08, 2024
Getty Images - Raymond Hall
nosztalgia fotók szupermodell Cindy Crawford
Cindy Crawford egykori szupermodell nosztalgiázott a közösségi oldalán és megosztott néhány olyan képet magáról, ami 40 évvel ezelőtt, az 1984-es években készült róla.

Hatalmas karriert futott be Cindy Crawford modellként, az első igazi szupermodellek csoportját erősítette olyan nevek mellett, mint Naomi Campbell vagy Claudia Schiffer. Crawford ma már inkább üzletasszonyként tevékenykedik, de szépsége az évek alatt sem kopott ki. 

Cindy Crawford
Cindy Crawford szépsége kortalan
Forrás: WireImage/Planet Omega Hosts Fashion Panel & Cocktail Reception

Cindy Crawford nosztalgikus hangulatba került

A kétgyermekes édesanya gyakran oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán. Legutóbb nosztalgikus hangulatba került és 40 évvel ezelőtt készült képeket tett közzé, ahol meglepő, de rövid hajjal látható. 

Emlékszem, hogy a kép még 1984-ben, 40 évvel ezelőtt készült. Gyönyörű vagy rajta

 - írta egy kommentelő, majd többen megerősítették, hogy nagyon jól Crawfordnak a rövid haj.

 

Lánya a nyomdokaiba lépett

Cindy Crawford lánya 2017-ben debütált modellként a a Fashion Weeken, és még abban az évben el is nyerte az év modellje díjat, de nem ő az egyetlen sztárcsemete, aki a szülője nyomdokába lépett. Cindy Crawford pedig nemrég bizonyította néhány ikonikus modellel együtt, hogy még 50 felett is igazi bombázók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.