Dwayne Johnson meglepő kitétellel írja alá szerződéseit

96th Annual Academy Awards - Arrivals Dwayne Johnson
FilmMagic - Jeff Kravitz
záradék dwayne johnson szerződés
Az egykori pankrátor és filmsztár egy különleges záradékot írat bele a filmes szerződéseibe.

Minél nagyobb sztár valaki, annál különlegesebb kitételei lehetnek, vagyis az A-listás holywoodi szereplők sok mindent kérhetnek a szerződésükben, akár furcsa dolgokat is, mint például Dwayne Johnson. A színész szerződéseiben érdekes záradék található.

CinemaCon 2024 - Walt Disney Studios Presentation Dwayne Johnson
Dwayne Johnson szerződése érdekes záradékot tartalmaz
Forrás: WireImage/

Dwayne Johnson ezzel a kitétellel írja alá a szerződéseit

Dwayne Johnson, vagyis The Rock szerződési záradéka hű a becenevéhez. Kikötötte ugyanis, hogy soha nem veszíthet el a képernyőn egyetlen harcot sem. 

Ez a különös kérés állítólag még Vin Dieseltől származik, ő íratott először ilyesmit a szerződésébe,

 és többeknek is megtetszett. Dwayne Johsonon kívül állítólag még Jason Statham is alkalmazza ezt a záradékot. Persze rajtuk kívül még bőven vannak a filmes világban olyan színészek, akik kikötnek bizonyos feltételeket, a Trónok harca Cersei Lannisterét például exétől kellett távolt tartani: a sorozatban Bronnt alakító Jerome Flynn korábban a párja volt, és a kapcsolatuk rendkívül csúnyán ért véget. Ezért aztán amikor mindketten szerepet kaptak a Trónok harcában, mindkettőjük szerződése tartalmazott egy olyan passzust, hogy nem írhatnak nekik közös jelenetet, és a forgatáson is meg kell oldani a távoltartásukat.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.