Évekig nővérének hitte a szülőanyját: sokkoló vallomást tett a világsztár

Shutterstock -
család örökbe fogadás világsztárok
Nem minden sztárnak indult könnyen az élete, mégis ragyogó karriert futottak be. Vannak, akikről lemondtak a biológiai szüleik és örökbe fogadták őket. Mutatjuk kik ők.

Vannak, hírességek, akik a lehető legkisebb koruktól kezdve tudták, hogy nem édesszüleik nevelik, és vannak, akik jóval később tudták meg, hogy örökbeadták őket. Jack Nicholson például évekig nővérének hitte a szülőanyját, John Lennont rokonai fogadák be, Marilyn Monroe pedig a házasságba menekült. 

Évekig nővérének hitte a szülőanyját: sokkoló vallomást tett a világsztár
Jack Nicholson háromszoros Oscar-díjas színész évekig  nővérének hitte a szülőanyját 
  Forrás: AFP

Évekig nővérének hitte a szülőanyját

A nővérének hitte a szülőanyját évekig Jack Nicholson. A filmsztár 37 évesen tudta meg, hogy akit a szüleinek tartott, ők valójában a nagyszülei, akik a 17 évesen teherbe esett lányuk helyett vállalták a kis Jack felnevelését. Mire fény derült a titokra, már mindkét nő elhunyt, így a színész nem tudta szembesíteni őket az igazsággal.

Ötéves volt, amikor rokokhoz került John Lennon

„A szeretet hiánya a szemembe és az elmémbe égett”– mondta John Lennon. A The Beatles zenekarral világhírűvé váló művész ötéves volt, amikor az édesapja elhagyta a családot, az édesanyja pedig úgy döntött, hogy nem képes ellátni a gyermekét. A kisfiút ekkor a nagynénje és a nagybátyja vették magukhoz. 

örökbe fogadták, John Lennon, zenész, gitár, gitáros, koncert
John Lennon elképesztő karriert futott be a The Beatles zenekarral 
Forrás: AFP

Jamie Foxx a nagyszüleivel  élt

„A származásom híre megdöbbentő volt... De ez nem tett tönkre engem" – nyilatkozta Jamie Foxx. A színész a saját könyvében mesélt arról, hogy az anyja „nem állt készen a szülői felelősségre", ezért a nagyszüleivel élt, ahol hiába várta, hogy az anyukája betoppan karácsonykor, soha nem jelent meg. 

Marilyn Monroe 16 évesen házasságba menekült

„Olyan volt, mintha senkinek sem kellenék” – mesélte Marilyn Monroe, aki éveken keresztül élt árvaházakban és különböző nevelőszülőknél. Az édesanyja mentális problémái miatt képtelen volt ellátni a szülői feladatait, és bár a legjobb barátnője vállalta a gyámságot, Marilyn mégsem talált nála otthonra, így 16 évesen végül a házasságba menekült.

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe emléke nem halványul el
Forrás: Getty Images

Amennyiben többet meg szeretnél tudni Marilyn olykor szomorú életéről és rejtélyes haláláról, nézd meg az alábbi videót:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.