Jon Bon Jovi szerint minden nap egy kihívás a feleségével, mióta elismerte, hogy többször megcsalta

"Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" UK Premiere – Arrivals
Getty Image - Jo Hale
házasság Jon Bon Jovi megcsalás
A Good Morning America csütörtöki adásában vendégeskedett a rocklegenda. Jon Bon Jovi őszintén beszélt arról, hogyan alakult a házassága, mióta a dokumetumfilmjében elárulta, hogy nem volt mindig szent.

„A varázslat számomra az volt, hogy együtt nőttünk Dorotheával" - mondta a 62 éves Grammy-díjas művész, Jon Bon Jovi, de azt is hozzátette, hogy házasságuk mostanában minden nap egy kihívás, folymatosan változik. „De ha már együtt nőttetek fel, akkor remélhetőleg meg is oldjátok a dolgokat" - tette hozzá.

Jon Bon Jovi és felesége
Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea Hurley
Forrás: Getty Images

Bon Jovi a középiskolában ismerkedett meg és szeretett bele a most 61 éves Dorothea Hurleybe, akivel aztán Las Vegasban házasodtak össze 1989-ben. A rocksztár nemrégiben elsimerte, hogy a házasságában sosem volt szent, kiélvezte azt, amit lehetett, de annyira sosem volt bolond, hogy kockára tegye a családi életét. A párnak négy gyermeke született: Stephanie most 30, Jesse 29, Jake 21, Romeo pedig 20 éves.

Jon Bon Jovi 21 éves fia most nősült meg

Jake a napokban vette el a Stranger Things sztárját, Millie Bobby Brownt. Az esküvő csendes volt és a legnagyobb titokban zajlott.

„Egy nagyobb ceremóniát terveznek még ebben az évben az Egyesült Államokban, de most már törvényesen összeházasodtak és minden papírmunkát elvégeztek. Ez egy nagyon visszafogott, romantikus esemény volt, ahol a legközelebbi családtagjaik voltak velük" - mondta egy bennfentes.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.