Meztelen jelenet A Bridgerton család új évadában: a színésznő maga kérte, hogy levetkőzhessen

Netflix Bridgerton ATAS Official
Getty Images for Netflix/Netflix Bridgerton ATAS Official - Charley Gallay
Nicola Coughlan meztelen jelenet A Bridgerton család
Erotikus képsorokra is számíthatunk A Bridgerton család harmadik évadában. A Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan maga kérte, hogy legyen meztelen jelenete.

Mától látható A Bridgerton család harmadik évada a Netflixen. Az új részekben Penelope Featherington szerelmi életét követhetjük nyomon. Meztelen jelenetekre is számíthatunk, Nicola Coughlan maga kérte, hogy levetkőzhessen.

 meztelen jelenet, A Bridgerton család
Meztelen jelenetek is lesznek A Bridgerton család harmadik évadában
Forrás: Northfoto

A meztelen jelenet célja nem a magamutogatás

A Bridgerton család korábbi évadaiban is voltak erotikus képsorok, ezért a Penelope Featherington alakító Nicola Coughlan ragaszkodott hozzá, hogy a szexi részek a harmadik évadból se maradjanak ki, Luke Newtonnal együtt ő is le akarta dobni a textilt. Célja nem pusztán a magamutogatás volt, vissza akart vágni azoknak, akik a testalkata miatt bántották.

 

„Kifejezetten kértem, hogy bizonyos sorok és pillanatok kerüljenek bele az új évadba. Van egy jelenet, ahol teljesen meztelenül vagyok a kamera előtt — ez az én ötletem, az én döntésem volt. Úgy éreztem, hogy ez a legnagyobb 'b...d meg', amit a testemről szóló beszélgetésekhez hozzátehetek - ez hatalmas erőt adott! Gyönyörűnek éreztem magam abban a pillanatban, és arra gondoltam: ha 80 éves leszek, vissza akarom ezt nézni, emlékezni akarok arra, hogy k....a jól néztem ki!" - mondta a minap egy interjúban a színésznő.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.